2777
2789
عنوان

لعنت به زندگی مشترک با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 36 پست

یه روزایی مث الان شما بودم...حتی نمیشد راحت بیام دم در....

.۹ماهه اومدیم جای دیگه...الان خودمو دخترم راحت اومدیم تو کوچه و داره دوچرخه بازی میکنه... ان شالله روزی همه دوستان مخصوصا استارتر عزیز...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روزایی مث الان شما بودم...حتی نمیشد راحت بیام دم در.... .۹ماهه اومدیم جای دیگه...الان خودمو دختر ...

خونه خودمه عزیزم ایشون پیش ماست. یک سوئیت همسرم براشون درست کرده

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

در جا یک پماد سوختگی می گرفتی و یک لایه ضخیم روی سوختگی می گذاشتی. 

ولی اصلا مثل کِرِم نباید مالید. دقت شود. 

روز اول سوختگی  باید یک لایه سفید از پماد سوختگی روی سوختگی را بگیرد و بماند. 

بعد هم از فردای سوختگی  هر روز چربش میکردی با پماد سوختگی  یا پماد روغن ماهی یا هر پماد سوختگی دیگه. 

تا جایش از بین برود. 

برو خدارو شکر کن استخر داری 

استخر بزرگ تو این کمبود آب خوشبحالت نداره واقعا، البته استارتر که از این استخرهای کوچیک داشت، اما در کل من واقعا و شدیدا مخالف اسراف آبم🥺🥺

از# خودمون شروع کنیم

خونه خودمه عزیزم ایشون پیش ماست. یک سوئیت همسرم براشون درست کرده

منم خونه مال خودمون بود عزیزم...ولی ایقد سختی کشیدیم و اذیت شدیم .که..ولش کردیم و اومدیم جای دیگه خونه ساختیم...الان وسایل برادرشوهرمو گذاشته اونجا و ماه به ماه به ما یه پولی به عنوان کرایه میده

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم