2777
2789
عنوان

میخوام بچه پررو شم راهکار‌ بدید

117 بازدید | 9 پست

یه عمر بهم بی توجهی شد...بی احترامی شد...نامردی شد...الانم تنهای تنها شدم... چرا؟چون مهربون و کمرو بودم ولی دیگ بسه میخوام پررو بشم):

چجوری پررو شم؟راهکار‌بدید🥺

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

الهیییی😍

فقط خودت باش عزیزم😘هرطور دوس داری رفتار کن

شاااااد،سرزنده و خوشحاااااال باش همیشه😍😍

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
الهیییی😍 فقط خودت باش عزیزم😘هرطور دوس داری رفتار کن شاااااد،سرزنده و خوشحاااااال باش همیشه😍😍 ...

عزیزم میشه بگی چجوری هشتگ زدی؟ 

یعنی همون دوتا جمله آبی رنگه😇

Just a little girl 🗿
عزیزم میشه بگی چجوری هشتگ زدی؟  یعنی همون دوتا جمله آبی رنگه😇

انرژی مثبت که از قبل بود

ولی کمپین انرژی مثبت رو انقدر تکرار کردم تو پستهام😂😂😂که خودش اینجوری شد

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
آهااا ممنون عزیزم 😇💙💙

فدات😘😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز