2777
2789

خیلی اوضام وخیمه 

بد جوری دارم به بمبست میخورم 

مشکلات خودم به کنار 

کنکور قبول نشم مجبورم با دنیا خدا حافظی کنم 

ترو خدا دعام کنید 😢😢😢😢

منتظر دعای بقیه نباش تا به معجزه ای توی زندگیت اتفاق بیوفته 

خودتم از خدا بخواه 

به جای اینکه اینجا بقیه رو قسم بدی 

برو از خدا بخواه که گره زندگیتو باز کنه 

واست صلوات فرستادم

این چه حرفیه عزیزم😊😊به خدا توکل کن خودش کارارو درست میکنه🙏🙏

مطمئننننن باش قبول میشی و رشته ی دلخواهت،هر شهری بخوای میریییییی😍😍

اصلا استرس نداشته باش عزیزم🌹🌹

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فقط دعا کافی نیست که

باید تلاشتو بکنی بعد دعا کنی عزیزم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
ینی چی اخه،کنکور قبول نشم باید با دنیا خدافظی کنم.یاد اون موقع خودم میوفتم،بابا اینقدر سخت نگیر مگه ...

شاید هیچ کس شرایطش مثل من نباشه 

خودم که برام مهم نیست 

😢😢😢😢

هشت سال پیش منم همین فکرمیکردم....ولی زندگی ادامه داره....فقط برودنبال رشته ای که کارداشته باش حالارشته تاپی نبود اشکال نداره.....برات ایه الکرسی خوندم ان شاالله که قبول میشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز