2777
2789

ارتباطتو با خدا نزدیکتر کن

هر شب قبل از خواب یه صفحه نامه بنویس برای خدا از دغدغه هات بگو از شادیات بگو 

ازش تشکر کن بابت اتفاقات خوبی که برات تو روز افتاد

یا اگه مشکلی هست بهش بگو

این باعث میشه هر روز با خدا ارتباطت نزدیکتر بشه

خدا همیشه کنار بنده هاش هست

یه شنونده ی واقعی که همه چیز دنیا دست اونه

لبیک یا مهدی🤚❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تااینجای زندگی فهمیدم سعی کن تحت هر شرایطی تاکید میکنم هرشرایطی اولویتت این بمونه که حال دلت اوکی باشه همین

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

من سنی ندارم و واقعا بی ادبیه که بخوام در برابر شما از تجربیات بچگونم بگم🙈ولی امیدوارم کمک کنه

😊😊خودم به شخصه،از وقتی یاد گرفتم با خدا مث یه دوست که همیشه و هر جا همرامه صحبت کنم،زندگیم به قدری زیبا و شیرین شده که باور نمیکنین😍😍😍

قبلا فک میکردم با خدا فقط،باید به عربی صحبت کرد،فقط باید قرآن و نماز  خوند و خدا هیچ جوره دیگه ای جواب ما رو نمیده🙈(واقعا شرمنده ام به خاطر این تفکر وحشتناک،از خدا میخوام منو ببخشه)

و شاید براتون عجیب باشه ولی من همیییییییشه در حال حرف زدن با خدا هستم😍😍😍

به عزت و جلال خدا قسم(این قسم بسیااااااار محکمه،طوری که خدا فقططططط برای وعده های بسیااااار بزرگ اینجوری قسم خورده)از وقتی با خدا حرف میزنم،هییییییچوقت تنها نشدم😍😍😍

خدایا مرسییییییی که هستیییی😍😍😍😍

یا رَبِّ اَنتَ کَما اُحِبّ،وَاجعَلنی کَما تُحِبّ

ای پروردگار من🙏🙏تو همونجوری هستی که من دوس دارم،پس منو اونجوری قرار بده که خودت حال میکنی😁

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

چیزی ک عینا بهم ثابت شده اینه ک :

با خدا باش پادشاهی کن

بی خدا باش هرچه خواهی کن.

درسته گاهی حتی اگر با خدا هم باشیم مشکلات زیادی را داریم،اما به مو میرسه ولی پاره نمیشه.حتما دقیقه ۹۰ خدا دستمونو میگیره نمی ذاره سقوط کنیم.

و اینکه

جز راست نباید گفت/هر راست نشاید گفت.

به هرکسی سریع اعتماد نکن.من خیلی جاها چوب اعتمادمو خوردم چون خیلی جاها آدما رو مثل خودم میدیدم.خیلی جاها فکر میکردم چون فلانی ظاهر مظلوم و ساده ای داره باید بهش اعتماد کنم.اما از همون آدم مظلوم نما و به ظاهر ساده حسابی چوب خوردم

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز