2777
2789
عنوان

شب دومیه که نخوابیدم

306 بازدید | 30 پست

دقیقا ۴۸ یاعته چشم رو هم نزاشتم پسرم کولیک داره ۴۱ روزشه دو شبه نخوابیدم طول روز ۲ ساعت خوابید منم ظرفا و لباسا رو شستم و شام گزاشتم تا اومدم بخوابم بیدار شد الانم بیداره خدایا شکرت بابت حضورش 

هییییییس دلکم سکوت کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کسی هست بگو بیاد کمکت پسرت مادر شارژ و سر حال میخواد هلاک شدیا

مادرم میاد کمکم همسرمم هست مادرم مهمون داره اخر هفته خیلی ررگیره این دوروز نگفتم بیاد همسرمم ساعت ۱۲ ب۵لش کرد خوابوندش اومد گزاشت کنار من منم ۵ دقیقه خوابیدم دیدم داره گریه میکنه همسرمم خوابش برده از اون موقع بیدارم 

هییییییس دلکم سکوت کن 

😍😍😍😍😍وااااای عزیزم

سایتون مستدام باشه رو سرش انشالله🙏🙏

خییییییلی حس خوبی گرفتم از این تاپیک😊😊

انشالله به حق امام رضا(ع) خدا جواب این فداکاری زیبا رو بهت بده با هر چی که آرزوشو داری😍😍🙏🙏

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
مادرم میاد کمکم همسرمم هست مادرم مهمون داره اخر هفته خیلی ررگیره این دوروز نگفتم بیاد همسرمم ساعت ۱۲ ...

تا سه ماه معمولا بچه درگیر دلدرد و این حرفاست بعدش اروم میشه 

ولی حتما استراحت کن انرژی کافی داشته باشی کاری که تو برا بچت میتونی  بکنی بقیه نمیتونن پس انرژی داشته باش 

گلم۔وقتی میخوابہ،شمام۔کنارش استراحت کن وقتی بیدارہ  چنددقیقہ بدہ یکی نگہش دارہ بہ کارات برس

طول رروز کسی نیست شب که همسر میاد فقط دست اونه این دو روزم خاصه شرایط

هییییییس دلکم سکوت کن 
تا سه ماه معمولا بچه درگیر دلدرد و این حرفاست بعدش اروم میشه  ولی حتما استراحت کن انرژی کافی د ...

دقیقا امشب مثلا همسرم خوابوندش به ۵ دقیقه نمیکشه بیدار میشه

هییییییس دلکم سکوت کن 
خدایا شکرت به خاطر وجود آدمهایی مثل شما که اینقدر شاکر و سپاسگزار پروردگارید حالم کلللی خوب شد وقتی ...

ممنونم‌گلم از محبتت خدا رو شکر

هییییییس دلکم سکوت کن 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز