2777
2789
😂😂😂😂😂واااای خدا قیافه باباتو بعد دیدنت تصور میکنم خندم میگیره😂😂 الهی که سایشون همیشه بالاسر ...

😅😅 فک کنم  از کابوس من خوابش نبره

مرسی عزیزم سایه عزیزان شماهم مستدام باشه ان شاالله

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سکته کرده بدبخت اونجوری دیده تورو😂یادت باشه دیگه آرایشتو کامل بشوری😂

واقعا با خودش فک میکنه این همه زحمت کشیدم آخرش بچم خل شده 😅

شمام از این کارا میکنید یا فقط منم ؟🙄😂

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀
با تو نبود گلم خودتو ناراحت نکن

😊

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
😅😅 فک کنم  از کابوس من خوابش نبره مرسی عزیزم سایه عزیزان شماهم مستدام باشه ان شاالله

😂😂

مرسییییی😘😘

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز