2777
2789
اره آخه همه بیدارن😂

هر کی بیداره یا شکست عشقی خورده......یا کتک خورده یا............(خلاصه ک ملت حال و حوصله ندارنا)😁😂😂😂

اسی ول کنشون... چن سالته؟

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه آموزش زیبایی😂

😂😂😂وای اگه بدونی

از اون به بعد همش شوهرم میگفت چرا کارایی که مامانت یادت میداد انجام نمیدی؟😂😂😂

منم با مشت به یه قسمتی از بدنش😂به چیزایی که مامانم یاد داده بود عمل میکردم😂😂😂

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

از خواب بیدار شدم برقه اتاقمم روشن مونده بود حوصلم پوکیده بود گفتم یکم بشینم برا خودم آرایش کنم خط چشم بکشم آقا چشمتون روز بد نبینه رفتم دستشویی صورتمو آب زدم یادم افتاد ای دل غافل صابون نیاوردم حالا همه آرایشمم پخش شده بود با لباس گل منگولی موهای بلند شلخته داشتم به سمت اتاق میرفتم یهو بابام از آشپز خونه در اومد یهو تا چشش بهم خورد به حدی جامپ زد من برگام ریخته بود دهنشم وا مونده بود تا نعره بزنه نگو نور تیر چراغ برق تمام گند کاریامو نمایان کرده 

هنوز تافسه تو چشای بابام از یادم نمیره😅😅😅😅

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀
دیگه داره عوقم میگیره از اینجا حالم بد شد امشب خدا لعنتشون کنه هر کی به واژه مادر بی حرمتی کرد

☹چیز بدی گفتم؟

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
 از خواب بیدار شدم برقه اتاقمم روشن مونده بود حوصلم پوکیده بود گفتم یکم بشینم برا خودم آرایش کن ...

😂😂😂😂😂واااای خدا

قیافه باباتو بعد دیدنت تصور میکنم خندم میگیره😂😂

الهی که سایشون همیشه بالاسرت باشه🙏

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

تو نه عزیز یجا دعوا بود یه طرف یه هرزه هایی به مادر اون میداد که اشکم دراومد

☹☹واقعا عجیبه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز