2777
2789

من یه مدت میخونم ،یه مدت کوتاهی میکنم نمیخونم. مثلا الان برای نماز بلند شده بودم. ناخنمم کاشته تتو هم دارم و... 

ولی تو دوره ای که نماز میخونم سرشار از انرژی مثبت میشم و قشنگ و به وضوح تغییر های مثبت رو تو زندگیم میبینم. به نظر من واقعا نماز و حرف زدن با خدا معجزه میکنه، دیدم که میگم

به نظر من نماز رو برای شکرگذاری از خدا و آرامش خودمون بخونیم تا اینکه هروقت خواسته ای از خدا داشتیم نیت کنیم و...شما نماز رو برای دل خودت ، آرامش قلب و روحت و شکرگذاری از خدا بخون...شک نکن مشکلت حل میشه😉❤

کمپین_انرژی_مثبت#  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

صد در صد عزیزم😍

البته فقط محدود به نماز نیست

همیییییییشه با خدا میتونی حرف بزنی

همیییییشه میتونی برای حدا نامه بنویسی

همیییییشه میتونی با خدا دوست باشی،شوخی کنی،عاشق و معشوق باشین و .....

و مطمئن باش خدا صداتو میشنوه،حتما میدونی:

اُذکُروا اللهَ کَثیرا،لِاَنَّهُ سَمیعُ الدُعاءِ و هُوَ خَیرُ ذاکِر و مَذکور

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
به نظر من نماز رو برای شکرگذاری از خدا و آرامش خودمون بخونیم تا اینکه هروقت خواسته ای از خدا داشتیم ...

مرسییییی😍😍

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
مثلا بیماری لاعلاج و بد بودن مادرش و شوهرش.بودن در خونه خیلی بد کوچییییک.بچه خیلی نق نقو که رشد جسمی ...

برای تمام اینها در قرآن سوره هایی هست ک مجرب هس 

نماز بخونین و تحقیق کنین راجب حل مشکلات با قرآن

مثلا برای رزق و روزی سوره توحید موقع ورود ب منزل و سوره واقعه هرشب خوندم تاثیرشو دیدم

مثلا بیماری لاعلاج و بد بودن مادرش و شوهرش.بودن در خونه خیلی بد کوچییییک.بچه خیلی نق نقو که رشد جسمی ...

صد درصد... قرآن هم در کنارش بخون .. عالیه

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
برای تمام اینها در قرآن سوره هایی هست ک مجرب هس  نماز بخونین و تحقیق کنین راجب حل مشکلات با قر ...

منم  تاثیر قرآن را خیلی دیدم

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
والا من از هرکی که فکر میکردم علمشو داره پرسیدم گفت نه. ولی قدیمی تر ها میگن اره

منم به خاطر حرف همون قدیمی ها فکرمیکردم اشکال داره ولی بعد که پرسیدم گفتن تتو دو نوعه ، اونی که زیر پوسته اشکال نداره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز