2777
2789
عنوان

ای خدا بچه داشتن سخت ترین کار دنیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 30 پست
بچه من عرقسوز نشد هر پوشکی دستم میومد میبستم البته همش پماد میزذمش چه عرقسوز میشد چه نمیشد میزدم ک ن ...

این هوا خوردن پوست بچه و ازاد بودنش شده برای ده دقیقه هر چند ساعت واقعا خیلی موثره .

دقیقا ماهم همینکار رو میکردیم ، باز الان پوشکها متنوع تر و بهتر شدند 

اره دخترمن که فقط مرسی میساخت بهش.همیشه یه سایز بزرگتر میگرفتم دیگه نمیسوخت و رد کشاش نمیموند و پس هم نمیداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این هوا خوردن پوست بچه و ازاد بودنش شده برای ده دقیقه هر چند ساعت واقعا خیلی موثره .

عاره خواهر شوهر من چند ماه اول کم پوشک میکرد بچشو می‌گفت اذیت نشه زیرش کلی پارچه میذاشت حوصله داشت بشوره

اره دخترمن که فقط مرسی میساخت بهش.همیشه یه سایز بزرگتر میگرفتم دیگه نمیسوخت و رد کشاش نمیموند و پس ه ...

موقع ما مرسی نبود هنوز نمیدونم چطوری هستند جنس پوشکها ولی تا سه سالگی رو رد بکنید بچه از اب و گل دربیاد یکم خیالتون راحت تر میشه ، همیشه بچه اولیا یکم سخت تره تربیت و بزرگ کردنشون 

عاره خواهر شوهر من چند ماه اول کم پوشک میکرد بچشو می‌گفت اذیت نشه زیرش کلی پارچه میذاشت حوصله داشت ب ...

اره ماهم یک زیر انداز  خودمون دوختیم زیرش پلاستیک بود اب و جیش درز نکنه از زیرش ، دو لایه بود روش یک پارچه خوب ضد حساسیت و قابل شستشو بود هر چند وقتیکبار (بچه که دیگه سرش رو میتونست نگه داره و یا میتونست بشینه ، اون رو پهن میکردیم ، بدون شلوار و پوشک ازاد مینشست روی اون  ، اسباب بازی نیزاشتیم پیشش یک مدت ازاد بود. 

ما بچه اولیا موش ازمایشگاهی پدر و مادرمون بودیم ، چقدر بلا سر من اومد ، صد لایه لباس تنم میکردن منم گرمایی گریه میکردم منو بغل میکردن راه میرفتن اروم میشدم ، نگو باد بهم میخورد خنک میشدم ، دوباره می ایستادند گریه میکردم تا مدتها من بیچاره عذاب کشیدم 😁😂😢

ناشکری نکن  من در انتظارشم 🙏🏻🙏🏻 البته ماه اول اقدامم خدا حفظش کنه برات

ممنون عزیزم. انشاءالله خدا قسمتت کنه. شیرینی داره، ولی سختیش فراتر از چیزیه که تصور میکنی، منم میشنیدم میگن دوران بارداری خوش خوشانته باور نمیکردم😔😔😔

یهو هزارجور مسئولیت و نگرانی و بی خوابی و ... میریزه سرت

خدایا شکرت
الهییییی😍😍😍خدا نگهش داره برات🙏 نه عزیزم اصلا نگران نباش😊 خیییییلی زودتر از اون چیزی که فک میک ...

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه. دعا کن طول نکشه

خدایا شکرت
عزیزم از الان انقدر به خودت تلقین نکن که سخته.تازه اول راهی.یه مرحله رو پشت سر بذاری یه مرحله دیگه ش ...

کی تموم میشه؟ شما بچت چند سالشه؟ بچم ۴۰ روزشه از دنیا ناامیدم

خدایا شکرت
منم این روزا رو گذروندم...من پماد کالاندولا استفاده میکردم همیشه...قیمتش خوب بود زودم خوب میشد

گرفتم زدم جیغ میزد بدتر شد

فقط یک کرم صدقارچ و بتامتازون بهش میفته

خدایا شکرت
مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه. دعا کن طول نکشه

😍😍اصلا نگران نباش گل من

اونی که نی نیتو آفریده،حواسش بهش هس،میدونه مادری و چه حسی داری😍😍

فقط توکل کن به خودش

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
اره واقعا خیلی سخته من که دیگه بازش میذاشتم تا هوابخوره و خوب بشه

چند وقتشه بچتون؟ میدونی بچه من همش شماره دو میکنه راه به راه...۴۰ روزشه... نمی تونمم بازش بذارم

خدایا شکرت
سودو کرم چیه عزیزم؟ از داروخونه باید بخرم؟

یه کرم مثل کرم های دیگه منتها این خارجیشه . و واسه جلوگیری از سوختگی بچه . فقط پیشگیری میکنه باید همیشه چرب کنی بچه رو .. نباید بزاریم بچه قرمز شد یا سوخت پماد بزنیمش.

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز