2777
2789

ای خدااا

بچم بیست روزگیش قسمت پوشک دچار قرمزی شد گریه های وحشتناک میکرد

بردمش دکتر پماد داد

پوشکشم عوص کردم چون خودم حدس میزدم از پوشکشه

پمپرز استفاده میکردم  عوض کردم هوگیز استفاده کردم

خلاصه بعد از بیست روز خیلی بهتر شد

تا اینکه امروز دوباره اومدم فقط یک بار برای دو ساعت پمپرز گذاشتم

با خودم گفتم شاید از پمپرز نبوده، بسته پوشکش حیف نشه😭😭😭😫😫اخه دکتر نگفت از پوشکه

الان دخترم خواب نداره، جیغ میزنه...باز گذاشتمش تا یکم بتونه شیر بخوره

خیلیییی ناراحتم همش دارم خودمو سرزنش میکنم . تازه بچم داشت شبا راحت میخوابید. 

خیلی سخته بچه داشتن خیلیییی

خدایا شکرت

سودو کرم بخر هر بار تعویضش میکنی یه عالمه بمال هیچی نمیشه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهییییی😍😍😍خدا نگهش داره برات🙏

نه عزیزم اصلا نگران نباش😊

خیییییلی زودتر از اون چیزی که فک میکنی خوب میشه😘😘

به خدا توکل کن😘😘🙏

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

عزیزم از الان انقدر به خودت تلقین نکن که سخته.تازه اول راهی.یه مرحله رو پشت سر بذاری یه مرحله دیگه شروع میشه.ولی همش تموم میشه به سرعت پلک به هم زدن.قوی باش و صبوری کن

منم این روزا رو گذروندم...من پماد کالاندولا استفاده میکردم همیشه...قیمتش خوب بود زودم خوب میشد

اره ، کالاندولا و کالامین خیلی خوبن فقط قبلش با دکترش مشورت کنه و بعد بزنه شاید ضرر داشته باشه بر اساس شرایطش

بچه من عرقسوز نشد هر پوشکی دستم میومد میبستم البته همش پماد میزذمش چه عرقسوز میشد چه نمیشد میزدم ک نسوزه همش پماد بزن زیاد هم بزن الان زیاد تکون نمیخوره بعد هربار تعویض پوشک به دوساعت بزار هوا بخوره کناهه طفلی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز