2777
2789
عنوان

فقط همین ی سالو وقت دارم✌️

182 بازدید | 37 پست

از ی طرف خوشحالم ک تکیلفم با خودم مشخصه و میدونم اگ ۱۴۰۱ قبول نشم دیگ تموم میکنم این بازی کثیفو😐 

پس یا میخونم یا میرم میمیرم 

چون ۱۴۰۲ دیگ قراره کنکور ۲ مرحله بشه سوابقشم بشه ۶۰ و در اون حالت واقعا حوصله میخواد کنکور دادن ک من دیگ توانایی ندارم واقعا همینجورش مغزم رد داده حوصله سنجشو اطلاعیه هاشو بدو بدو ندارم تحملم هرچی بود دیگ تموم شد تو این ۳ سال

ولی از ی طرف ناراحتم😢 اگر امسال نشه چی؟ 

اگ امسال قبول نشم چی 

همین اینک میترسم یهو سنجش بیاد وسطش بگه نه ۱۴۰۱ هم شامل این مصوبه میشه ... 

چرا باید هم تغییر نظام ب من بخوره هم این تغیرات کنکور 

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              

اصلا نگران نباش عزیزمم😍😍😍

انشالله امسال رشته موردنظرت رو توی هرررر دانشگاهی بخوای قبول میشی🙏

فقط اول به خدا و دوم به قدرت ذهن خودت ایمان بیار😁😁

#کمپین_انرژی_مثبت

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

روزهای سختی داری فیلم انگیزشی زیاد ببین خدا بزرگه ازش بخواهد چی صلاح واست اتفاق بافته تلاش خودت رو بکن تا حد توانت تا آینده مثل من روزی صدبار حسرت گذشته رو نخوری

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزهای سختی داری فیلم انگیزشی زیاد ببین خدا بزرگه ازش بخواهد چی صلاح واست اتفاق بافته تلاش خودت رو ب ...

یه جوری میگی روزهای سختی در پیش داری بنده خدا پشیمون شد روزهای سخت هست ولی تو همین حال و روز موندن سخت تره 💪

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
اصلا نگران نباش عزیزمم😍😍😍 انشالله امسال رشته موردنظرت رو توی هرررر دانشگاهی بخوای قبول میشی🙏 ف ...

مرسی عزیزم ان شاءالله🤲

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
یه جوری میگی روزهای سختی در پیش داری بنده خدا پشیمون شد روزهای سخت هست ولی تو همین حال و روز موندن س ...

نه نگفتم در پیش داری گفتم روزهاب سختی رو داری میگذرونی فشار فکر یک روحی کنکور درس خوب سخته

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

چون منم کنکور ۱۴۰۱ ام یاد بدبختیام افتادم اصلا هم حوصله درس ندارم به هیچ وجه

بدیختیا همه دارن و تموم نمیشن

اینک تو منتظر همه چی روب راه باشه تا درس بخونی اشتباهه

فقد وقتتو هدر میدی

just leave me alone
مرسی عزیزم ان شاءالله🤲

😍😍😍

تو فقط خوشحال باش و به بعد قبولیت فک کن😊

بقیش با خدا🙏🙏

#کمپین_انرژی_مثبت

انرژی-مثبت#

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز