2777
2789
عنوان

مرگ واون دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 27 پست
من سوالم بیشتراینه که واضح نمیدونیم چه دنیاییه

تو قران که هست میگه وقتی میمیرید مثل یه خوابه چون جسم نیست یهو از خواب می پرید زمان قیامت جسمتون تشکیل مییشه می بینید قیامت شده به اعمالتون رسیدگی میشه و کسایی که خیرشون بیشتر از بدشون باشه به نسبت کارهای خیری که انجام دادن تو جاهای مختلف بهشت میرن و جهنمی ها همین مراتب براشون هست خدا عادله از هر کس به اندازه داده هاش می خواد 

روح می‌ره اون دنیا نه جسم

بعد هم اینطور نیست که همه پیش هم باشند 

ممکنه بعضیا پیش هم باشند و ممکنه بعضیا جدا باشند

کلا اون دنیا بسیار اگاهیت بیشتره

منظورم اینه که خوب و بد رو کاملا درک میکنی برای همین خدا میگه اون دنیا همه در حسرتند کسایی که کم کاری کردند میکند کاش بیشتر کار میکردیم

و...

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مردن مثل خواب می مونه تو قران هیچ چیزی از برزخ نیومده دیدی وقتی ادم می خوابه صبح بیدار میشه 10 ساعت خوابیده ولی گذر زمان را حس نمی کنه مردنم همینجوره یهو از خواب میپری می بینی قیامت شده همه از قبرا میان بیرون میرن برا حسابرسی

میدونیم دنیا محل و جای امتحانه ...هر طور امتحان بدی نتیجه ش رو آخرت میبینی ...خدا راه راست رو گذاشته سر راه ما ..از طرف پیامبرا و پیامبر بزرگوارمون محمد ص هر چی ک خدا خواسته و فرموده همه در کتاب خدا قران اومده..به واسطه پیامبر به مردم رسونده شده ...واضح و روشن ببان کرده ای مردم اینه راه و رسم زندگی از  مردم صداقت درستی دوری  از گناه انجام واجبات نیکی کردن کمک کردن .صله رحم . خواسته و خیلی نکته های دیگه .فرموده عاقبت گناه کاران و مشرکان چ هست و در عوض پاداش انسانهای پرهیزگار و با تقوا چ خواهد بود ...جنگ بین انسان و شیطان همچنان سر جاشه ...قسم خورده ک انسانو از راه درست بدر کنه ...خدا انسان رو برتر از همه مخلوقاتش برگزید و این باعث شد شیطان اعتراض کنه و از در گاه خدا رونده بشه ...و همچنان در کمین همه ما انسانهاهست و خواهد بود ...و بدانیم خدا از ذرته المثقال نمی یگذره همه ثبت خواهد شد اعمالمون .خدا خیلی حساب و کتاب داره و نظم خاصی هم داره ...دنیا با هدف ساخته شده بی شک ...و اون دنیا هم واقعییییت داره یقینا...فقط باید زرنگ باشیم توشه برا آخرتمون برداریم و روز بروز توشه راهمون سنگینتر و با ارزشتر از دیروز باشه.

مردن مثل خواب می مونه تو قران هیچ چیزی از برزخ نیومده دیدی وقتی ادم می خوابه صبح بیدار میشه 10 ساعت ...

همه که تو قبر نیستن.خیلیا سوزانده میشن.خیلیا تو دریا انداخته میشن و خیلی چیزای دیگه

مثل این میمونه بپرسن شیطان چه شکلیه بگی سریال احضار رو نگاه کن

این چه حرفیه تو اون برنامه کسایی که تجربه مرگ داشتن رو نشون میده

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
همه که تو قبر نیستن.خیلیا سوزانده میشن.خیلیا تو دریا انداخته میشن و خیلی چیزای دیگه

به هر حال برا خدا که از هسته اتم بی نهایت کوچیک افریده و هنوزم کسی نتونسته کوچکتر از اون را درک کنه تا اسمون ها که انتهاش را هنوز نتونستن درک کنن خیلی اسونه انسان را دوباره خلق کنه. حتی اگه کلن تو دریا تو شکم ماهی ها باشه یا سوزونده باشه

به هر حال برا خدا که از هسته اتم بی نهایت کوچیک افریده و هنوزم کسی نتونسته کوچکتر از اون را درک کنه ...

اینکه میگن ازخاکیمو به خاک میرویم بنظرم یجور رسونده که انسان نابود میشه با همون خاک..

بله چه شکلیه ..آدما جسم دارن ندارن ..اقوام پیش هم هستن یا نه ..و خیلی سوالای دیگه 

خب اختلاف طبقاتی تو بهشت و جهنم خیلی بیشتر از اون دنیاست هر کس به اندازه گناهی که کرده مجازات میشه و ده برابر. صوابی که کرده پاداش میبینه خب باید یه فیلم بسازن برا اون دنیا تا بشه تصورش کرده ایران که نمیشه چون فیلم اجازه پخش نمیگیره     

درسته .. میگن فشار قبر! عذاب قبر! عذاب قبر به چی؟به روح

فرقی نمیکنه جسم دفن بشه یا بسوزه.. روحه ک اگ گناهکار باشه دچار عذاب میشه .. قبر فقط آرامگاهه همین

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا💛هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو🌷💚 دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍 
من بازم میگم خدا راستشو نگفته یا تو قرآن فهمش سخته ...

سوره واقعه معنیشو بخون.. از سه دسته ادم گفته شده.. جهنم واضح توضیح داده شده

از خاک به خاک برمیگردیم.. یعنی ادم بسوزه خاک میشه! دفن بشه خاک میشه! روح معنوی میمونه و اعمالش!

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا💛هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو🌷💚 دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍