nafas7769 مدیر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 1829 عنوان بچم بریچه | مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 20 پست سلام دختراااا میگممم من هفته 34 بارداریم بچم بریچه بنظرتون چقد امکانش هست بچرخه خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷 1400/04/02 | 02:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas7769 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 1829 تا ۳۶هفته میچرخه فک کنم بعدش دیگه نه وای خداکنه نچرخه دیگه خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
nafas7769 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 1829 نترس عزیزم به هردوشون حس خوب داشته باش من با اینکه بیمارستانم خصوصی بود بصورت اختیاری طبیعی انتخاب ... خدارو شکر عزیزمواقعا ادم فکرشو بکنه طبیعی از هر لحاظی بهتره ولی برا منی ک از روز اول بارداری استراحت مطلق بودم و همچنان بخاطر احتمال زایمان زودرس درازکشم فک کنم سخت بشه طبیعی شما از چند هفته ورزشا رو شروع کردین؟ خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 59815 ای جوووونم عزیزم بچه منم مث چرخ و فلکه هر سری ک میرم سنو حالتش عوض میشه دعا میکنم بریچ بمونه ... هرچی قسمتت باشه همون میشهمنم قرار بود طبیعی زایمان کنم.یهو خونریزی کردم سزادین اورژانسی شدم
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 30340 خدارو شکر عزیزم واقعا ادم فکرشو بکنه طبیعی از هر لحاظی بهتره ولی برا منی ک از روز اول باردار ... ۳۵،۳۶ هفتهولی از ۳۷ورزشام و پیاده روی رو بیشتر کردمدکترم ب هیچ وجه زیر ۳۵ اجازه نمیداد
nafas7769 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 1829 هرچی قسمتت باشه همون میشه منم قرار بود طبیعی زایمان کنم. یهو خونریزی کردم سزادین اورژانسی شدم اره واقعا ب قسمت اعتقاد دارم خدا خودش کمکم کنهاخی عزیزممم خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
nafas7769 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 1829 ۳۵،۳۶ هفته ولی از ۳۷ورزشام و پیاده روی رو بیشتر کردم دکترم ب هیچ وجه زیر ۳۵ اجازه نمیداد خیلی ممنون از راهنماییت عزیزدلم منم دلم میخواد خیلی بیشتر بمونه تو شیکمم هرچی بیشتر بمونه بهتره خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷