۱.آیا بیبی چکی که تاریخ انقضاش تا۵/ ۲۰۲۱بوده تموم شده تاریخش و ممکنه درست نشون نده؟
۲.این بیبی چک وندوفو یه روز قبل موعد مثبت محسوب میشه یا منفی(هاله کمرنگ)؟
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
واقعا؟مال من تقریبا دوماهه تموم شده تاریخ مصرفش تولیدشم ۲۰۱۷ بود مدیکور بود زدم منفی نشون داد ولی ...
دوتاهم ازشون داشتم دوتاش مثبت شد تاریخشودیدم ده روز داشت تاریخش بگذره بعدیکی دیگه گرفتم تاریخ داشت منفی شدوپریود شدم.ولی الان که باردارم بی بی چکم ۹روزبه پریودم هاله انداخت که مثبت شد
دوتاهم ازشون داشتم دوتاش مثبت شد تاریخشودیدم ده روز داشت تاریخش بگذره بعدیکی دیگه گرفتم تاریخ داشت م ...
وای چه خوب مبارکه
منم سه چهار روز پیش هم مدیکور هم وندفو زدم هاله داشتن
تموم کردم اینو خریدم که منعی شد خورد توذوقم
ولی از بسته بندیش متوجه شدم از قدیمیاس و تاریخشو دیدم نوشته مال۲۰۱۷تولیدشه و تاماه پنجم ۲۰۲۱یعنی حدودا تا اردیبهشت وقت داشته
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
دوتاهم ازشون داشتم دوتاش مثبت شد تاریخشودیدم ده روز داشت تاریخش بگذره بعدیکی دیگه گرفتم تاریخ داشت م ...
ایناها
اهان یه هاله ریزی میبینم ولی صبر کن ده روز از موعدت بگذره بعد دوباره بزن
ده روووووووووووووووز
خواهر من تا ده روز پودر میشم☻
خوب الان زوده اخه بذار از موعدت بگذره چند روز بعد بزن
چشم خواهر🌹