2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 71 پست
از دید روانشناسی و جامعه شناسی که نگاه کنید جز این به جواب نمیرسید

هر چیز اشتباهی رو یه دید روانشناسی نمیشه زد بهش به خورد مردم داد 

۱۷ ۱۸ هنوز به حداقل های یک استقلال مالی و فکری و کاری نرسیده 

بعد مناسب ازدواجه؟!

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
😃😃

تهمت زشتی زدید

کاربری مرد - فعال مدنی - کارشناس سیاسی امنیتی اقتصادی - پاسخگو هرررررررررررسوال دینی و سیاسی بشرط بقا کاربری             خدایا خودت کاربریمو نگه دار . پناه میبرم به تو از تعلیق کنندگان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج سن پایین چه افتخاریه مثلا ۱۶سال😂😂😂😂😂 بیفتی سابیدن و کهنه شستن اونوقت همسن و سالات مجردی ...

یعنی همه باید درس بخونن؟؟ هرکی درس نخونه خل و خنگه؟ 😐تکلیف کسی ک به درس علاقه ای نداره چیه  کنکور و درسم کلی استرس داره 

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
یعنی همه باید درس بخونن؟؟ هرکی درس نخونه خل و خنگه؟ 😐تکلیف کسی ک به درس علاقه ای نداره چیه  کن ...

کاری به خنگی ندارم 

یه مادر باسواد بهتره یا یه مادر بیسواد؟؟

مگه هرکی درس میخونه رو علاقه س،جدا از اینا ۱۶سالگی آخه دختر هنوز دماغ و صورتش آثار بلوغو داره و تازه داره نوجوون حساب میشه ظلم نیست این بار مسئولیت و بندازن رو دوشش؟

ینی انقده شوهر واجبه که حداقل تا بیست سالگی نمیتونن صبر کنن؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

برات متاسفم شب خوش.

منم برای تمام کودک همسریا

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

کاری به خنگی ندارم  یه مادر باسواد بهتره یا یه مادر بیسواد؟؟ مگه هرکی درس میخونه رو علاقه س،ج ...

من کاری به ازدواج ندارم 

به نظر من سواد یعنی اطلاعات عمومیت بالا باشه یعنی چن تا کتاب به درد بخور خونده باشی بلد باشی چجوری زندگی کنی کار افرین باشی بعضیا اصلا نمی دونن چی میخونن فقط به فکر یه مدرک الکین😕

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
من کاری به ازدواج ندارم  به نظر من سواد یعنی اطلاعات عمومیت بالا باشه یعنی چن تا کتاب به درد ب ...

خوب الان بحث ازدواج بود طبیعیه که دختر ۱۶ ۱۷ ساله علاقه داشته باشه یا نداشته باشه دغدغه ش کنکوره،بله داریم کسیکه دیپلمه اما اطلاعاتش از لیسانسه بیشتره ولی این دلیل مدرک نگرفتن نمیشه که،

همون بچه دوروز دیگه کیف میکنه مامانش یه تحصیلاتی داشته باشه اعتماد بنفس خود طرفم بالا میره تو جامعه ای که همه در تکاپوان برا درس و دانشگاه.

از نظر من بعد از تموم شدن درس و دانشگاه آخه آدم پخته تر  و عاقل تر میشه 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

۲۰ ب بعد

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|