2777
2789
نه خنده جرم نیست اما به وقتش. تاپیک فان

این تاپیک هم خیلی جدی نیست ! نصف تاپیک های این جا هم سرکاری ان 😀 در هر حالی هم خندوندن دیگران عالیه 😇

ایشون هم سنش کم نیستاااا ۲۰ سالشه🙄😶

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار  دوباره

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
 ننه بزرگ برا بار چارمه ریپ میزنی  ببین من جواب دندون شکن خیلی دارما ولی نمخام ب ...

عزیزم بی خیال😚💜

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

این تاپیک هم خیلی جدی نیست ! نصف تاپیک های این جا هم سرکاری ان 😀 در هر حالی هم خندوندن دیگران عالیه ...

این تاپیک جدیه ایشون خواست عکس بگیره اما یه کم دیر شد و صد نفر خواستن گزارش بزنن

عشقم 💜
همش تو هر تاپیکی داری حرف می زنی میاد عکس بی ربط طنز و این چیزا میذاره

عخی عقده_ای_بدبخت#  

بخوام صبت کنم میترکم و ممکنه برنگردوننم دیگ

پس سکوت میکنم ک این سکوت منطقی تره

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
این تاپیک جدیه ایشون خواست عکس بگیره اما یه کم دیر شد و صد نفر خواستن گزارش بزنن

ترو سننه؟؟؟؟ 

ای بابا

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

شما زندگی رو سخت گرفتی گلی این جوری خودت اذیت میشی 😚

یه صلوات محمدی پسند بفرستین و تامااامممم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫