2777
2789
عنوان

اون مادری عاشق تره که....

374 بازدید | 54 پست

کلا فرزندش رو نذاره پا به دنیا بذاره اونم تو ایران

منک هیچ وقت بچه دار نخواهم شد این اوج عشقیه ک میتونم به بچم بدم.اینک تو این دنیای کثیف نیارمش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اره

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👏👏👏👏حرف حق

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

نظرتون محترمه ولی من قبول ندارم

بچه دار نمیشم چون خودم رو لایق مادری و خالق بودن نمیدونم اگر واقعا شرایط روانی و مالی لازم باشه دلیلی برای بچه دار نشدن نیست (جز سلیقه البته)

خیلیا تو همین کشور عالی زندگی میکنن

منم خیلی زجر کشیدم واقعا دوس نداشتم وجود داشته باشم

اخه به خاطر خوشی دو نفر دیگه باید یه بچه دنیا بیاد و اذیت بشه

درس خوندن مدرسه رفتن حجاب اجباری

بیکاری وضعیت اقتصادی و...

نمیشه گف عاشق ترین مادر همینع هرکس ی جور خوشبخته یکی هس چندتا بچه داره و واسه بچه هاش همه کار میکنه یکیم هس بچه نمیاره ب معنی عاشق بودن نیس ی نسخه رو واسه همه نمیپیچن

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

این دنیا کثیفه آره

ولی قشنگیای خودشو داره

اگه همه ی مادران این طرز فکرو داشتن ماها نبودیم اصلا

طرز فکر تو اینه ولی من میگم تا جایی که بتونم دنیاشو قشنگ میکنم و جوری تربیتش میکنم که بعد از من هم دنیاشو بسازه✋

توهین.ممنوع#  

بنظرم اونی عاشقتره ک تو شرایط عالی بچشو بدنیا بیاره تا بزاره اونم زندگی کنه وقتی از لحاط مالی کاملا پرفکت باشن و از لحاظ روحی و میزان عشقی ک میتونن به بچه بدن خب چرا بدنیا نیارنش پول ک باشه ایران واسه زندگی جای خوبیه حداقل واسه بچگیش خوبه میتونه اصلا ی کشور دیگه زایمان کنه تا اقامتو حمایت اون کشورو داشته باشه و بازم مثله خیلیا اینجا باشن حداقل تا دوران خردسالیش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.