راستی یه بار خونه مامانت درست کن ببین اونجا میشه یا نه؟!
یه بار با این دستور بپز ببین چی میشه..
ارد 2 لیوان
3 تا تخم مرغ..
وانیل 1 قاشق مربا خوری
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان سرخالی یا سه چهارم لیوان..
روغن یک دوم لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخوری
دم کرده زعفرون 2 قاشق غذاخوری. .
دم کرده هل اگه دوست داشتی 1 قاشق غذاخوری..
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن 7 تا 10دقیقه با دور تند هم بزن تا سفید و کش دار بشه و حجمش چند برابر بشه..
بعد روغن و شیر رو بریز و 2 دقیقه هم بزن..
بعد گلاب و زعفرون و هل رو بریز..
بعد همزنتو خاموش کن ارد و بکینک پودرت روسه بار الک کن و کم کم بریز..
با لیستک به یه سمت هم بزن..
لحظه اخر یه 1 دقیقه با همزن هم بزن که اگه اردت گلوله شده بود باز بشه..
گردوهم اگه داشتی بریز..
فرت رو 15 دقیقه قبل رو شن که گرم بشه..
بعد قالبت رو چرب کن موادتو بریز توش بزار توی فر..
دماش رو بزار روی 150 یا 170..
حرارت رو بزار از پایین باشه که کیکت خوب پف کنه..
اگه 2 طرفه بزار از اول روی کیکت میبنده پف نمیکنه..
بعد از 20 دقیقه حرارت رو 2 طرفه کن..
تا وقتی نیم ساعت نشده در فرتو باز نکن..
بعد نیم ساعت پخته بود فرتو خاموش کن ولی در نیار کیکت رو بزار بمونه بعد یه رب در بیار..
امیدوارم مشکلت حل بشه..