2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم‌انجام‌میدادم‌چون همسرمه اختیارمونم دست خودمونه به بقیه چه که چطور رابطه دارین زنشی دوس داره اگه من بودم اره

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

اره متاسفانه چون سنمون کم بود پیشنهاد شد از همون اول عقد طولانی باشه البته این سال اخر رو شوهرم تمای ...

خوبه بینتون مشکلات دیگه پیش نیومده معمولا تو عقد همش بحث و تنش هست من خودم 9 ماه عقد بودم دوست داشتم زودتر عروسی بگیریم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

درسته خب خیلیا هستن ک تازه تو دوران عقد فهمیدن ب درد هم نمیخورن ولی درستش همینه ک میگین

میدونین هر زمانی بفهمی به درد هم نمیخورین باید تصمیم بگیری اما عقد ازدواجه و جدایی ازون به بعد میشه طلاق 

پس خیلی فرقی نداره ازین جهت رابطه داشتن و نداشتن مردم که نمیدونن بینشون چی بوده یا نبوده از نظر احساسی و جسمی فقط برای خود عروس فرق داره 

البته نظر منم اینه که اگه عقد یه مرحله ی پیش از ازدواج باشه نباید رابطه کامل شه ولی من خودم چون عقد و ازدواج رو یکی میدونم بنظرم مشکلی نیست 

خوبه بینتون مشکلات دیگه پیش نیومده معمولا تو عقد همش بحث و تنش هست من خودم 9 ماه عقد بودم دوست داشتم ...

بحث که بوده یکیش همین بی توجهی شوهرم نسبت بهم تایپکای قبلیم هیت

۱۸سالمه چون ماه دیگه تولدمه سایت زده ۱۷ بله از ۱۵عقد کردم

عزیزم بنظرم این چندماهم صبر کنین 

بهش بگو ما راه طولانی ای اومدیم حالا که انقدر نزدیکیم بذار بشه بعد از خود عروسیمون 

اما اگه خودتم موافق بودی و خواسته ی قلبیت الانه انجامش بده 

واسه بعدتم راحت میشی🙊

همسرم خیلی اصرار به انجامش دارن ۳ساله که عقدیم و چندماه دیگه عروسیمونه نمیدونم چیکار کنم

چند ماه که چیزی نیست  بگوصبر کن چیزی نمونده 

لطفا کاربر آقا به هیچ عنوان ریپلای و لایک نکنه به هیچ عنوان.
بحث که بوده یکیش همین بی توجهی شوهرم نسبت بهم تایپکای قبلیم هیت

ببین حالا که 3 سال شوهرت صبر کرده بهتره بدعادت نکنی این چندماه هم بگذره ان شاء الله بعد عروسی 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم بنظرم این چندماهم صبر کنین  بهش بگو ما راه طولانی ای اومدیم حالا که انقدر نزدیکیم بذار ب ...

اخه خودم دوس ندارم بمونه واسه شب عروسیم سختمه میگم بزاریم یه روز بعدش میگه اگر دادی دادی ندادی همون شب عروسی 😂مشکلم اینجاست