2777
2789

نمیدونم والا فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه احتمالا لوبیاپلو 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اب گوشت درست میکنم چند بار مهمون داشتم درست کردن خیلی خوششون اومده 

اینم امتحان میکنم بیشتر توضیح میدی از همین آبگوشت که میخوریم نگهدارم؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چجوری میشه بگی

سینه مرغ با برش نواری ۲ سانت در ۵ سانت

با پیاز و فلفل دلمه رنگی و سبز تفتش میدی کمی نمک و بزار برا خودش اب بندازه بخار شه 

اخر سر ادویه و زردچوبه بزن

بدون رب نونی هست با سس قارچ یا بشامل عالیه

دستورش تو اینترنته

با رب برنجی میشه سرو کرد

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
وای چه جذااااب ان شا‌ءالله سری بعد

واقعاعالی میشه عزیزم حتماامتحان کن،ببین عزیز این قبل ازپخته یه کوچولوازموادداخل دلمه هم مونده بودریختم روش.

لطفالایک نکنید،ممنون
ان شا‌ءالله

ببین کلی پیازتفت بده مثل اش،بعدبریزمابین دلمه ها،بعدیه مقدارابلیموورب انارومخلوط کن بریزروشون خیییلی خوشمزه میشه( البته اگرطعم ترش رودوست داری)

اینو یکی از کاربران گذاشته

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اینم امتحان میکنم بیشتر توضیح میدی از همین آبگوشت که میخوریم نگهدارم؟؟

من مثلا چلو گوشت که درست میکنم یکم از ابش رو نگه میدارم تو فریزر وقتی میخوام دلمه درست کنم میریزم البته بیشتر من تازه استفاده میکنم ظهر اگه چلو گوشت باشه شب دلمه درست میکنم کف قابلمه هم گوجه میچینم دلمه ها رو میزارم بعد اب گوشت میریزم و میزارم ابش!خشک بشه . سیگاری هم میپیچم دلمه ها رو خیلی بهتره

واقعاعالی میشه عزیزم حتماامتحان کن،ببین عزیز این قبل ازپخته یه کوچولوازموادداخل دلمه هم مونده بودریخ ...

مگه شما برگ ها رو قبلش روشون اب جوش نمیریزی؟ من خودم همیشه کنسرو میکنم تو فریزر هم نمیزارم برگ کنسروی خیلی نازک و خوب میشه