2777
2789
عنوان

تازه عروسم خواهرم از خونم‌کلی ایراد گرفت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5199 بازدید | 124 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریع_اومدیم_سریع_بذار#  

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بروز رسانیم قرص ال دی میخوره دیگه 😑

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

ببخشید نتم دیر لود کرد خونه نیستم این تنها نماییه کا دارم

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖
خخخ خدا نکشششتت 🤣😂

ولا 

یکی ازکار برا بود که گفت نزدیک عروسیمه ولی دارم طلاق میرم ...خیلی وقت پیش ...

گفت خاهرم و مامانم گند زدن ب زندگیم آبروموجلو خانواده شوهرم بردن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
یه سوال چرا نینی سایتیا هز فرش قرمز دیتبافت بدشون میاد؟؟

من عاشق فرش قرمزم دستباف و ماشينى هم نداره مهم اينه رنگ ميبخشه به خونه عاشقشم

ولى فرشا خودم سفيد هستن با گل صورتى😶

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤

خیلی خوبه فقط بادکنک ها رو بردار 

اگه لوستر هم بتونی بخری خیلی شیک تر میشه

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین