reyhannnnnn مدیر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4616 عنوان جووووش | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 64 پست چ کار کنم؟؟؟؟واقعا دیگ امانمو بریدنجدیدا دیگ جوش های بزرگ میزنم ب راحتی هم خوب نمیشناگ راهکاری دارید لطفا بگیدممنون💛 لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛 1400/04/01 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4616 روتین منظم داشته باش اگه آرایش میکنی میسلارواتر بعد شوینده بعد تونیک بعدم آبرسان،روزا بعد آبر ... ارایش در حد ضد آفتابه نمیدونم والا چرا اینجور شدم قبلا جوش های ریز میزدم زود خوب میشدن حالا بزرگ میزنم ب راحتی هم خوب نمیشه لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
melisa1400 عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 94 راکوتان آخرین راه حلت باشه چون باعث خشکی شدید و ترک لب و خشکی صورت اینا میشهاول راههای دیگع امتحان کن جواب نداد راکوتان بخورکاری که راکوتان میکنه اینه که تولید و ترشح چربی رو کم میکنه بخاطر همین باعث خشکی میشه
reyhannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4616 خوب ک هست من خیلیارو دیدم خوردن و دیگه جوش نزدن البتع باید دورش کامل بشه وگرنه برمیگرده هنوز ... دوره ش مثلا چقدره؟؟اگ خدایی نکرده برگرده میخوای مجددچ کار کنی؟البت من نامنظمی هم دارم بنظرت راکوتان میتونه اثر بدی روی اون بزاره؟ لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
esfandi75 عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 13672 آها نه من اوایل چونه ام بود بعدش رسید به گونه ام ولی رو پیشونیم اصلا جوش نمیزد. .اوایل همه اش ... گپسول عفونت اسمش چیه.دکتر نوشت؟
reyhannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4616 برا من رو دماغمه فک کن😐😂 یدونم رو چونم زده ... اصلا برام مهم نیس رو گونه هام جوش بزنه ولی رو دما ... ای کاش اصن نزنهههههمن دیگ بریدددددمممممم😭😭😭 لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
reyhannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4616 چند سالته؟ ۲۲ شما چی؟؟ لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
melisa1400 عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 94 ارایش در حد ضد آفتابه نمیدونم والا چرا اینجور شدم قبلا جوش های ریز میزدم زود خوب میشدن حالا ب ... اصلا صورتت با صابون نشور اصلااگه پوستت چربه چربی پوستت باید کنترل کنی و مرتب پوستت پاکسازی کنی
وروجک_آقام عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 3057 ای کاش اصن نزنههههه من دیگ بریدددددمممممم😭😭😭 اره🙂دیوونم کردهههاونم رو دماغغغ😑😑😑😑خودم تو اینه میبینم بدم میاد😑 کاربری سوممه😐🔫
bfbf عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 1270 دوره ش مثلا چقدره؟؟ اگ خدایی نکرده برگرده میخوای مجددچ کار کنی؟ البت من نامنظمی هم دارم بنظرت راکو ... بستگی به وزنت داره من۵۵کیلوام دکتر گفت۵دوره ونیم بخورم برگرده میرم دکتر دوباره نمیدونم ولی من نامنظمی داشتم رفتم دکتر دارو داد خوب شد الان هیچ مشکلی ندارم
reyhannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4616 راکوتان آخرین راه حلت باشه چون باعث خشکی شدید و ترک لب و خشکی صورت اینا میشه اول راههای دیگع امتحان ... اهان درستهاما خب عوارضش خییییلی زیادهمن حاضرم روزی ۱۰۰ تا لیوان کاسنی بخورم ولی واقعا مثل راکوتان عمل کنه لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
esfandi75 عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 13672 ارایش در حد ضد آفتابه نمیدونم والا چرا اینجور شدم قبلا جوش های ریز میزدم زود خوب میشدن حالا ب ... عفونت نداری؟
reyhannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4616 اصلا صورتت با صابون نشور اصلا اگه پوستت چربه چربی پوستت باید کنترل کنی و مرتب پوستت پاکسازی کنی بله ی مدت زدم بدترش شد😭 لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
reyhannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4616 اره🙂 دیوونم کردههه اونم رو دماغغغ😑😑😑😑 خودم تو اینه میبینم بدم میاد😑 خیلییی بدهدرکت میکنموبدتر از اون جاشه😭😭 لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛