برای من عجیبه ایشون که اولش خیلی ژست مودبانه میگرفت وبانو بانو میکرد یهو چی شد که خودواقعیش زد بیرون ...
همون دیگه
اول صبح تاپیک خدا و پیغمبر میزد 😒
از اولشم موافق وجود مردا تو سایت نبودم
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
چی بگم به نظرم آدم باید خود واقعیش باشه چه توزندگی چه تومجازی،،،بالاخره یه روزی یه جایی دست آدم رو میشه یه جایی مجبور میشه نقابشو برداره خسته میشه ازنقش
سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣
بلــه، ولــی مــجازی خیــلیا نقــاب دارن، خود واقـــعیشون نــیستن،
دقیقا موافقم،،👌👌👌👌
سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣