2777
2789
عنوان

نکات همسر داری🤩🤩🌸🌸😍😍

297 بازدید | 27 پست

البته که من همسر ندارم✌🏻😁

ولی میتونه ایده ی خوبی باشه برای زمان هایی که قهر هستین یا از هم دلخورین
این متن(یا هر متن دیگه ای)رو روی اینه بنویسید.

سرورم همین که بودنت سهم من است
من خوشبخت ترین زن روی زمینم. 💋

ایده های متن را می تونید داخل کیف پول ، جیب ، کفش ، پشت در ، داخل آینه ، داخل سفره و .... برای همسرتان بگذارید و منتظر لحظات باشکوه شور و اشتیاق باشید 😍

ایران کشوری سرکوبگر است که درآن آزادی بیان و عقیده نداریم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زندگی با مادرشوهر  

اگرجزو اون عروس هایی هستین که با خانواده همسرتون توی یه ساختمون زندگی ميکنين يه چيزی رو بايد براشون جا بندازين و اونم اينه که قرار نيست هر وقت خواستن بلند شن بيان خونه شما و يا هر مهمونی که اومد خونشون، شما هم پاشين برين اونجا...

‌‌ مثلا زنگ ميزنن ميگن فلاني اومده اينجا، شما هم بيا، اگر اين مساله اذيتتون ميکنه يه بهونه ای بيارين مثلا الان خسته اين، شوهرتون خوابه، بچه درس داره و... و ١٠ دقيقه برين با لباس مهمونی بشينين و بعدش برگردين.

‌‌ کم کم متوجه ميشن و بی خيال شما ميشن.

اگه هر مهمونی خونشون مياد بعدش مستقيم و بدون دعوت مياد خونه شما سعی کنين اون ساعت حموم برين، خونه نباشين و... بلاخره بايد متوجه بشن که خونه شما هم برای خودش حريمی داره و از خونه مثلا مادرشوهرتون جداست.

⚠️البته حواستون باشه بی احترامی نشه ها!!!

البته نظر من اینه که کلا با مادرشوهر ادم زندگی نکنه هرچقدر هم که خوب باشه!

✌🏻دوری و دوستی✌🏻

ایران کشوری سرکوبگر است که درآن آزادی بیان و عقیده نداریم.