2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 41 پست
۱۷ سالته دوتا بچه داری؟؟؟ شوخی میکنی؟؟؟

دختر ۱۷ ساله ی خواهرشوهرم برای اینکه مادرشو تولدش سوپرایز کردیم بغض کرده بود که چرا منو تولدم سوپرایز نکردین😑😑😑😑نمیتونم تصور کنم دوتا بچه داشته باشه🤦‍♀️

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
خداخیرش بده باتوجه به امضات اولین بچتو چند سالگی بدنیا اوردی؟ و این که واقعا از ته دلت از زندگیت ر ...

۱۶ سالم بود

خداروشکر بلهههه😍

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷ سالته دوتا بچه داری؟؟؟ شوخی میکنی؟؟؟

😂😂😂خیلی عجیبه؟

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
دختر ۱۷ ساله ی خواهرشوهرم برای اینکه مادرشو تولدش سوپرایز کردیم بغض کرده بود که چرا منو تولدم سوپرای ...

واقعا منم نمیتونم تصور کنم

اخه دوتا بچه؟؟؟؟

ادم میمونه چی بگه😐🔪

منم زود ازدواج کردم ولی این دیگ اخرشه

میخواد با خیال راحت دست پخت خودشو بخوره معلومه قبولت نداره تو آشپزی

ای شیطون. نیمه خالی لیوانو میبینیا

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
این دیگه تاپیک زدن داره خدایی؟:))

☹☹روم نمیشع خب

یه راهکار خواستم

خوشبحالت بگو درست کنه   من ده روز بود زایمان کرده بودم مادرشوهرم گفت دلم کیک میخواد ی روز بیام ...

بد نیست؟

☹☹واقعا؟کیک درست کردی براش؟

میخواد با خیال راحت دست پخت خودشو بخوره معلومه قبولت نداره تو آشپزی

😂😂😂😂

فک نکنم

🤔🤔حداقل دیشب تعریف میکرد

واقعا منم نمیتونم تصور کنم اخه دوتا بچه؟؟؟؟ ادم میمونه چی بگه😐🔪 منم زود ازدواج کردم ولی این دیگ ...

😐😐😐

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
دختر ۱۷ ساله ی خواهرشوهرم برای اینکه مادرشو تولدش سوپرایز کردیم بغض کرده بود که چرا منو تولدم سوپرای ...

😂😂😂راس میگه خب

وا چ زشتی  بارداری خب

🤔🤔

خداخیرش بده.حالا ی مادرشوهر خوبم پیداشده هی مشکوک بازی دربیارین.

اسی برو حالشوببر.مادرشوهرمن بنده خدا پاهاش درد میکنه میریم خونش باید خودم غذادرست کنم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.