حالا امروز گیر داده میخواد خودش ناهار درست کنه ولی من روم نمیشه🙈
چکار کنم؟
من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
دختر ۱۷ ساله ی خواهرشوهرم برای اینکه مادرشو تولدش سوپرایز کردیم بغض کرده بود که چرا منو تولدم سوپرایز نکردین😑😑😑😑نمیتونم تصور کنم دوتا بچه داشته باشه🤦♀️
عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
خداخیرش بده باتوجه به امضات اولین بچتو چند سالگی بدنیا اوردی؟ و این که واقعا از ته دلت از زندگیت ر ...
۱۶ سالم بود
خداروشکر بلهههه😍
من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخواد با خیال راحت دست پخت خودشو بخوره معلومه قبولت نداره تو آشپزی
ای شیطون. نیمه خالی لیوانو میبینیا
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
خوشبحالت بگو درست کنه من ده روز بود زایمان کرده بودم مادرشوهرم گفت دلم کیک میخواد ی روز بیام ...
بد نیست؟
☹☹واقعا؟کیک درست کردی براش؟
میخواد با خیال راحت دست پخت خودشو بخوره معلومه قبولت نداره تو آشپزی
😂😂😂😂
فک نکنم
🤔🤔حداقل دیشب تعریف میکرد
دختر ۱۷ ساله ی خواهرشوهرم برای اینکه مادرشو تولدش سوپرایز کردیم بغض کرده بود که چرا منو تولدم سوپرای ...
😂😂😂راس میگه خب
خداخیرش بده.حالا ی مادرشوهر خوبم پیداشده هی مشکوک بازی دربیارین.
اسی برو حالشوببر.مادرشوهرمن بنده خدا پاهاش درد میکنه میریم خونش باید خودم غذادرست کنم
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.