2777
2789
عنوان

بیاین از گمشده هایی ک میشناسین بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پیج اینستا بود عکسای گمشده ها رو میزاشت

اره من اتفاقا داشتم‌نگاش میکردم‌گفتم ی تاپیک بزنم

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀

سایت برای شما هم اینطوره که نمیتونید عکس پروفایل ببینید یا وقتی میزنید روی اسم کاربری کسی تاپیک هاش نمیاد ، یا کلا نمیاد ؟ 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
یکی از کاربرای نی نی سایت، یه پسر اوتیسمی توی فامیل داشتن که گم شد. تاپیکش پر بازدید رفته بود پیدا ...

اره فک‌کنم

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀

پسره اون موقع که ناپدید میشه چند ساله بوده؟

"مرد هستم"