2777
2789

چله کلیمیه که نذر کرده بودم حدیث کسا بخونم حالا امشب یادم رفت بخونم😭😭😭

باید چکار کنم چلم خراب شد؟؟؟؟ یا الان میتونم بخونم

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

بنظر دوباره باید از سر بگیری

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اه حیف شد اخه اینجوری دیگه کلیمیه حساب نمیشه🥺

بازم بپرس من نظرمو گفتم مطمعن نیستم

اخه تا جایی ک میدونم پشت سرهم باید باشه.هر چله ای

بازم ببین دوستا چیا میگن.یا سرچ کن تو گوگل

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

سلام دختر زمستون ببخشید سواام بی ربط به تاپیکت هست.

می خواستم بدونم برای رنگ کردن بوفه و تخت با رنگ مولتی سورفیس باید در آخر بهش وارنیش بزنم؟، چه مارکی خوبه؟؟

برای ظروفی که روی حرارت نی خوام بذارم هم باید وارنیش بزنم ؟؟ ممنون میشم عزیزم جوابم رو بدی

انشاءالله که حاجت روا بشی منم چله حدیث کساء دارم حتما برات دعا می کنم اگه قابل باشم

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....
اه حیف شد اخه اینجوری دیگه کلیمیه حساب نمیشه🥺

عزیزم ببخشید شما رنگ مولتی سورفیس از چه مارکی رو پیشنها می کنید؟؟

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....