2789
آره یه نگاه ساده هم نیست البته، دو تا لب های فرج رو میگیره باز میکنه بعد یه کم میگه زور بزن 

میگه سرفه کن🤔

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهش میکنم، آره عزیزم همونه، واسه منم همینجوری بود 

ببخشید این رو میگم،درد داره برای برقراری رابطه؟یعنی‌خونریزی و این‌مسائل رو به همراه داره،چون‌من اطلاعات کاملی رو ندارم متاسفانه

ببخشید این رو میگم،درد داره برای برقراری رابطه؟یعنی‌خونریزی و این‌مسائل رو به همراه داره،چون‌من اطلا ...

رفتی از همون متخصص زنان سوال کن کامل برات توضیح میده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ببخشید این رو میگم،درد داره برای برقراری رابطه؟یعنی‌خونریزی و این‌مسائل رو به همراه داره،چون‌من اطلا ...

خونریری که اصلا نداری، ولی درد زیاد داری، حتما دفعه اول از لوبریکانت استفاده کن، پرده ارتجاعی با برقراری رابطه از بین نمیره فقط با زایمان طبیعی از بین میره

خدایا شُکرت ❤

عزیزم حتما حتما برو پیج ماماسایت یه هایلایت داره ب اسم پرده بکارت و ی لایو آخرش هست اونو حتما ببین و دوست داشتی ب نامزدت نشون بده.

ببینی متوجه میشی هر چی تا الان تو ذهنت بوده ی مشت چرت و پرته

شوهرمه رو شدن نداره،بکارت چیز طبیعیه

اگه دوست بودین قبلا شاید ادم روش بشه ولی غریبه بوده باشه نه

منم نگفتم غیرطبیعیه گفتم قبل عقد ادم روش نمیشه 

منم حلقوی ارتجاعی بودم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖