2777
2789
عنوان

خسته شدم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 75 پست
حق داری ایشالله خدا صبرت بده با ارزوی بهترینا برات اگه چیزی شد  خبر بدی 😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

ممنونم عزیزدلم ان شاءالله که خیر ببینی🌹😘

مامان لنا خانوم🥰🌹
متاسفم لطفا نظرات بالا رو بخون همسرم پسر عمو مامانو بابامه جون بچمو الکی قسم نمیخورم که

عزیزم من گفتم چی بگم منظورم این بود قضاوت نمیکنم.. اره همین که نگفتی پسر عمو مامانته شک ایجاد کرد بین کاربرا

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همیجور به رفتارت ادامه بده اونم هی بگه چته فلان.. بعد یهو یا عکسارو بفرست براش یا گوشیتو بگیر جلوش قبلش بگو میخای دلیل رفتارای سردمو بدونی ایناها اینه بگو چرا قبلمو شکستی مگه من برات چی کم گذاشتم مگه کمبودی داشتی که اونم نه یه زن جوون یه زن همسن مادرت یعنی ارزش اون بیشتر از من بود یعنی لذتی اون بهت میده بیشتر از منه 

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
ممنونم عزیزدلم راه حلی که دادی واقعا خیلی خوبه🙏🌹

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم مشکلت هرچه سریع تر برطرف بشه نی نی گلت هم سالم و سرحال به دنیا بیاد.

فقط حواست باشه عین واقعیت رو تعریف نکنی.خواب ها معمولا گنگ و نامفهوم هستن. از پشیمونی شوهرت هم بگو که بعدا خیلی افسوس خورده

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم مشکلت هرچه سریع تر برطرف بشه نی نی گلت هم سالم و سرحال به دنیا بیاد. فقط ...

ممنونم عزیزدلم اتفاقا ظهر یه همچین خوابی هم دیدم😘

مامان لنا خانوم🥰🌹
قربونت برم ایشالله کانون زندگیت رو دوباره گرررم ببینی❤️

خدانکنه مهربونم مرسی خیر ببینی ان شاءالله که هیچ کس همچین چیزیو تجربه کنه 

مامان لنا خانوم🥰🌹
خدانکنه مهربونم مرسی خیر ببینی ان شاءالله که هیچ کس همچین چیزیو تجربه کنه 

انشالله... معلومه که تو همسرت همو خیلی دوسدارید پس دور نیست فکر نی نی عروسک خوشگلت باش ❤️☺️

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
انشالله... معلومه که تو همسرت همو خیلی دوسدارید پس دور نیست فکر نی نی عروسک خوشگلت باش ❤️☺️

اره عزیزم همو خیلی دوست داریم ولی خب دلم ازش شکسته... ممنونم گلم ان شاءالله از خدا هر چی میخای بهت بده😘😘

مامان لنا خانوم🥰🌹
اره

سلام گلم صبحت بخیر 🌹امضات حرفه دله منه😔گلم یه کاربری هست خیلی نیاز به کمک داره . شرایطش مثله شماست .رضای خدا کمکش کن انشالله به حاجت دلت برسی . فقط مشورت کمک مخاد . تکت کنم بیا تاپیکم .اونجا باهم صحبت کنید باشه گلم . خواستی درخواست دوستی بدید راحتر حرف بزنید🙏🙏🙏

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏