2777
2789
عنوان

چالش عکس شلواراتون🤪🤓😝😜

3005 بازدید | 145 پست

خوشگلا همین الان به عکس از شلواراتون بدید🤪😝😉😜

بیکاری_بد_دردیه# 😂😂

ورود ضدحال ها و بی ذوق ها ممنوع 😪😐بزارین دورهم یکم سرگرم شیم ببینیم کدوم خوشگل تره بیشتر لایک میخوره 🤓سحر خانوم گلتون هم میزاره(خودم) 😌😂

@نفس_آقام

@دخترابریشمی

@yalda_mgn

@ریحانهبانو  

تا تگ نشم وارد تاپیک نمیشم😒😂

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 

شلوار تنم نیس🙃😅

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دو روز قبل سه روز پربازدید بود

شلوار همتونو دیدیم دیگه 🚶🏿‍♀️

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡