امتحانامون مجازیه ولی شفاهیه یعنی استاد تو سایت میپرسه تک به تک میایم جواب میدیم
درس خوندم ولی دیگه کشش ندارم
کسی روش تقلب نداره پیشنهاد بده؟ 😪
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.
توی واتساپ یه گروه تشکیل بدین , بعدش بچه ها هم توی سایت هستن صدای استاد رو میشنون دیگه خب ? حالا استاد ک سوال میپرسه اونا تند تند توی واتساپ برات بنویسن تو هم یه کمی با من و من و اینا جواب بده
یکی پشت گوشیت بشینه صفحه کتاب را باز کنه بگیره جلوت یه نگاه که بندازی اگه قبلا خونده باشی همه اش یاد ...
تصویری نیست شفاهیه
خب تا بگردم پیدا کنم کار تمامه 😑
خب دارم همین کارو میکنم ولی تا صبحم بیدار بمونم تموم نمیشه 😑
والا من هنوز دانشگاه نرفتم ولی تنها کاری که شما میتونید بکنید مطالب مهم و اونایی که خوب نخوندید جلوتون آماده باشه که وقتی پرسید حول نکنید که البته با این حجم از کتاب تقریبا غیر ممکن