2777
2789
عنوان

میگن‌ گرگینه وجود داره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 54039 بازدید | 616 پست
 سلام بله وجود داره در سیستان و بلوچستان کشف شده. 

دروغه همش فتوشاپ و گریم بوده

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
پس منم گرگینه ام.اونم از نوع آلفا🤣

عه من فکر کردم آخرین بازمانده ام

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا افسانه های کشورهای مختلفه که ازشون هالیوود فیلم میسازه دروغه و افسانه ست.

هیچ چیز غیر ممکنی تو دنیا وجود نداره

ادم فضایی هام یروز تخیلی بودن

ولی الان چی :)

من از آنهایم...آنهایی که حین دوست داشتن میمیرند❤️👩‍❤️‍👨.   بزرگترین هدفم مهاجرت به آلمانه، دعا کنید بهش برسم💜
اگر پیدا کردین بگید بیاد منم گاز بگیره.علاقه ی وافری به تبدیل دارم. منم اعتقاد دارم.به خوناشام هم م ...

بابا بیخیال وجود ندارن

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

حالا بیاید تاپیکم بگید ببینم علتش چیه😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6716218/یه-لحظه-بیاید?postId=195896780

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
https://www.barkhat.news/social/162364783089/behind-the-scenes-a-scary-creature-is-discovered-on-raf ...

همونی که افتاده زمین دهنش خونیه؟

حتی اونایی که به جن و پری هم اعتقاد دارن میگن گرگینه نیست 

انگار قدیم یه بیماری بوده آدما خوی حیوانی پیدا میکردن 

قدیما هم که پزشکی نبوده به این خرافات پناه میبردن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜