سید_فاطمه مدیر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 1420 عنوان شوهر خسیس | مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 17 پست حقوق میگیره اصلا پول ّه من و بچها نمیدههمه چی میخرهچکار کنم پول بده خسته شدم انقدر به زبون نرم بهش گفتم و اونم ردم کردهسرکارم نمیزاره برم😒😒😒 نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭 1400/03/31 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gisukaman عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 5283 نه همش با خودش متاسفانه دیگه اگه هیچکدوم از راه هایی که گفتم جواب نمیده یذره محکم تر واستا بگو تو هیچی کم نمیزاری ولی خیلی وقتا جلو بقیه خجالت میکشم پول تو جیبم نیست لطف کن یا کارت بهم بده یا میرم سرکار خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش
سید_فاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 1420 دیگه اگه هیچکدوم از راه هایی که گفتم جواب نمیده یذره محکم تر واستا بگو تو هیچی کم نمیزاری ولی ... باید خمین کارو کنم😒 نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭
gisukaman عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 5283 باید خمین کارو کنم😒 ببین قلقش چیه بازم تا جایی که شد به دعوا نمشون ولی از خواستتم دست نکش خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش