2789
عنوان

سرخاکم ...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 38 پست
همه میگن خاک سرده آروم میگیری ولی داغ عزیز هیچوقت سرد نمیشه مثل من که هنوز مثل روز رفتنش داغم تازه س ...

اصاااا اروم نمیشی

روز ب روز داغ تر میشی

ردز ب روز بیشتل میفهمی چ بلایی سرت اومده

چ مصیبت زده ای 

چقدر جاش خالیه

خدا بیامرزه عزیزانتونو 🖤

عزیزمم ناراحت نباش 😔😔🖤براش دعا بخون روحش آرامش بگیره  ناراحت نباش قسمت این بوده عزیزم نمیشه ...

خسته شدم

خسته شدم 

از این دنیا ک فقط بازیمون میده دیه خستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم برام سواله چرا تو دنیا عدالت نیست جوابی براش داری؟

اولا بایبد بدونیم معنی عدالت چیه آیا عدالت  اینه همه مثل هم باشن؟ دنیا دار امتحان و آزمایشه هرکسی هم یک جور خدا ازش آزمایش میگیره یکی رو بهش بیماری میده انتظارش صبره یکی رو سلامتی میده انتظارش  شکره یکی پولدار میشه خدا ازش  میخواد با صدقه و... به اونی که نداده کمک کنه خدا هرکسی رو که هرچقدر بهش بده ازشم انتظار داره 

عدالت وقتی نیست که خدا از آدم اندازه ای انتظار داشته باشه که در حد توانشون نباشه ولی خدای بزرگ اونقدر مهربونه که حتی برای عبادتش از کسی که مریضه ( مثلا پاش درد میکنه انتظار نداره ایستاده نماز بخونه یا یکی که مریضی داره نمیتونه روزه بگیره خداوند روزه رو بر اون فرد حرام میکنه)

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
اولا بایبد بدونیم معنی عدالت چیه آیا عدالت  اینه همه مثل هم باشن؟ دنیا دار امتحان و آزمایشه هرک ...

عزیزم عدالت زندگی من که تو فقر متولد شدم با شرایط بد چیه؟؟نمیدونم چرا خدا لطفش رو نشونم نمیده  دیگه دارم به کفر کشیده میشم

خدایا شکرت❤
عزیزم عدالت زندگی من که تو فقر متولد شدم با شرایط بد چیه؟؟نمیدونم چرا خدا لطفش رو نشونم نمیده   ...

قربونت برم فقر بده ولی تو باید تلاش کنی اگر نتونستی این مشکل رو از خودت دور کنی (مثلا با کار های خانگی مثل هنر های دستی و فروششون اگر هم نتونستی ) باید صبور باشی فکر نکن اینارو از دل خوشم میگم منم تو بچگیم با عموم و مادربزرگم تو یک خونه سه خابه زندگی کردیم الانم خودم خونه پدر شوهرم زندگی میکنیم حقوق شوهرمم یکو پونصده خداروشکر برکت داره زندگیمون و خدا خیلی توی زندگیم کمکم کرده 

ولی مطمئن باش توی این دنیا خوشبختی وجود نداره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
مرسی گلم😘🌹🌹

😘😘😘😘😘

اصاااا اروم نمیشی روز ب روز داغ تر میشی ردز ب روز بیشتل میفهمی چ بلایی سرت اومده چ مصیبت زده ای&n ...

همچنین عزیزم میدونی از همه بدتر چیه گوشه گوشه خونه یا هرجایی که میری جای خالیش حس میشه یا یه کلمه یه حرف یه اسم تورو یادش میندازه من دوساله شبا با چشم گریون میخوابم ولی بی معرفت نیست تندتند میاد به خوابم سرمیزنه به رفیقش به خواهرشوهرش یا وقتاییکه دلم میگیره باهاش حرف میزنم حس میکنم کنارمه میشنوه صدامو

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
همچنین عزیزم میدونی از همه بدتر چیه گوشه گوشه خونه یا هرجایی که میری جای خالیش حس میشه یا یه کلمه یه ...

دقیقا همینه 

هروسیله ای ک برمیداری 

هرچیزی ک میخوری 

حتی تیکه کلاما

قلب ادمو تیکه تیکه میکنه💔

باز خوبه شما خابشو داری

من از اونم محرومم

خدا بیامرزتشون و ب دلتون صبر بده🖤