2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2999 بازدید | 225 پست
خب سبزیجات بخور اینجوری ک‌نمیشه اخه😢😢

مثلا چی؟

اینقدر دلم سمبوسه و فلافل و غذاهای سرخی میخواد شوهرم نمیخوره 

مدام یا باید گوشت باشه یا مرغ 

همشم بو میدن دیروز مرغ با رب انار پختم بازم بو داد نخوردم انروزم گوشت چرخکرده با سیب زمینی بازم لب نزاشتم

عزیزم من سبزیشو همون سبزی خورشتی میریزم فقط ریزترش میکنم با تخم مرغ و ارد سفید و ادویه ها و پودر سیر ...

مگ میشع سبزی خورشتی رو بزاری برا کوکو؟؟؟؟

خیلی ساله نخوردم طعمشو یادم رفت دیگ

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چی؟ اینقدر دلم سمبوسه و فلافل و غذاهای سرخی میخواد شوهرم نمیخوره  مدام یا باید گوشت باشه ...

عزیزم برا خودت ی غذای سرخ کردنی ک گوشت نداره درست کن مثه انواع کوکو یا فلافل یا املت با پنیر پیتزا خیلی خوشمزس😍😋

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

مگ میشع سبزی خورشتی رو بزاری برا کوکو؟؟؟؟ خیلی ساله نخوردم طعمشو یادم رفت دیگ

من ک درست میکنم والا شایدم اشتباه درست میکنم😂😂

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

دکتر داده اتفاقا ولی تحمل میکنم و نمیخورم چون بالاخره قرصه دیگ میگم شاید رو بچه تاثیر بزاره دکتر گف ...

وای دختر اینطوری هیچی نمیتوپی بخوری نی نیت گناه داره 

ضرر اصن نداره بمن گفت روزی سه تا بخور حالم بد بود

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
ساندویج مرغ فیله مرغو با خردلو سیر میپزم تکه تکه می کنم به همراه قارچ خیار شور کاهو یا پیاز جعفری و ...

قارچ خام؟

من ک درست میکنم والا شایدم اشتباه درست میکنم😂😂

اره تو نت سرچ کردم سبزیش جعفری و ترخون و شوید و سیرو تره و گیشنیز باید باشه.

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
خانما ساعت ۹ به بعد هوا تاریک میشه چجور زودتر میتونین شام بخورین ادم حس عصرونه بهش دس میده ما ۱۰ ب ب ...

ما یازده و نیم میخوریم

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
نه قارچ تفت داده یادم رفت بگم

ی سینه مرغ برا دونفر بسه ک باهاش درست کنم؟

ما یازده و نیم میخوریم

وای چقد دیر عزیزم خودتو عادت بده زود شام بخوری خیلی برا بدن بهتره