2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون براتون تعریف کنه ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این سوالم که شوهرت چرا این شوخی که با دوستش داشته رو اورده دقیق و مو به مو به تو تعریف کرده

دوست با دوست شوخی میکنه الان من خودم با دوستام جمع میشیم شاید یه حرفایی بزنن یا کارایی کنن لزومی نداره همرو بخوام بگم حالا فکرشو کن که مردا چقدر بیشتر از زن از این شوخیا میکنن

بنظرم زیادی حساس شدی ولی سردی جنسی همسرتو حتما دنبال درمانش باش

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 
چرا این چیزارو بزرگش میکنید،خب دوستشه شوخی کرده باهاش ما دخترا کم بهم اینجوری شوخی میکنیم؟

چرا باید برای من تعریف کنه

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
شوخی کردن دا😂 ایربگه ریشو پشم دار اخه چی داره ماهم با دوستامون زیاد ازین مضخرفات باهم میگیمو م ...

ایریگ ریشو پشم دار🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

وا عزیزم حساس نباش توعم شوخی شوخی دست میمالیدی رو شکمت میگفتی عشقم تحریک نشدی میرفتین خوشگذرونی از این حرفا به خوبی استفاده کن 😂😂 منو شوهرم و کلا خانوادگی بهم چشم داریم چشمی بهم تجاوز میکنیم 😂😂😂

حالا که گفته بهش بگو اول بیا من شکممو ماساژ بدم هر وقت با من تحریک شدهی برو ار کاری که دلت میخواد دست دوستت بده

متاسفانه بعضی از آقایون از این دست شوخی های غیر اخلاقی باهم دارن🥴

😐😐ما خانوماهم از این حرفا میزنیم 

دوستیه دیگ 

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
شوخی کردن دا😂 ایربگه ریشو پشم دار اخه چی داره ماهم با دوستامون زیاد ازین مضخرفات باهم میگیمو م ...

معذرت میخوام ترکین😍

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
عیب نداره شوخیای مردا همین شکلی ان. حساس نشو

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
😐😐ما خانوماهم از این حرفا میزنیم  دوستیه دیگ

نه من با دوستام نمیزنم😐🌹

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم