2777
2789
عنوان

خاله زنک بودن تا کجا؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 47 پست
😑😑چرا افتخار نکنم؟خیلی هم خوشحالم دوس نداشتع لابد😒

خب داری کودک همسری رو رواج میدی!!! 

کودک_همسری_ممنوع#  

میدونی خیلی مزخرفه اون میتونست با یه لبخندش خوبم کنه ولی دکترا با صد تا قرص نتونستن🥀🙂🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه چه ربطی به سن داره مثلا وال من23 سالمه اندازه بچه 14 ساله میفهمم 😂اینجا دیدم 15 ساله از من روش ...

کمبوداشون و عقده هاشون  رد با اینکار توجیه میکنن!

کمبود توجه دارن!

وقتی دوستام مثل استارتر میان تاپیک میزنن براشون اونا بیشتر خوشحال میشن چون به هدفشون ک تو چشم اومدنه میرسن

أحب نفسي في أي إصدار
پروفایلتو عوض کردی؟

اره

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
عزیزم زندگی شخصی دیگران به شما چه ربطی داره اخه الان یه لشکر توی تاپیک دارن میگن احترام بزارید وسطش ...

تخریب نکردم که حقیقت رو گفتم این چیزا افتخار نداره که ببین کودک همسری رو رواج میده 😕 من جایی سکوت نمیکنم که بچه ها رو از چاه به چاله بکشونه

میدونی خیلی مزخرفه اون میتونست با یه لبخندش خوبم کنه ولی دکترا با صد تا قرص نتونستن🥀🙂🖤
خب داری کودک همسری رو رواج میدی!!!  کودک_همسری_ممنوع#  

☹☹ببخشید قبلش از شما اجازه نگرفتم

والا

باید در مورد مسائل اتاق خوابمونم توضیح بدیم😑😑

این تاپیک دقیقا مال شماس

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

کاری به شما و اون خانم ندارم چون نمیدونم بحثتون سر چی بوده ولی یه کاربر اینجا هست تقریبا معروفه ۱۵ سالشه (البته من تازه فهمیدم) تو بیشتر تاپیکها هم جوری نطر میده انگار یه خانم ۳۰ ساله اس. جالبه در مورد همه چی هم نظر میده از روابط.... بگیر تا... 

من وقتی فهمیدم ۱۵ سالشه خیلی تعجب کردم و من به شخصه دوست ندارم اگه روزی از بچه ها مشورت خواستم ایشون بخوان اظهار نظر کنن

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   

استاتر تاپیک زدن علیه کاربر دیگه ممنوعه 

کاربریت بسته میشه‌ها

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نه والا.ولی اینا فکر میکنن صاحب سایتن

ول کن بابا هرجا بری یه ادم تومخی اینجوری هس .مدرسه .دانشگاه .قوم شوهر .فامیل خودمون همه جا پرا کنده ان بهترین گزینه براشون دایورتینگه 😂

☹☹ببخشید قبلش از شما اجازه نگرفتم والا باید در مورد مسائل اتاق خوابمونم توضیح بدیم😑😑 این تاپیک ...

خب مسائل اتاقتون هم توضیح بده تو که همه چیو گفتی سنتو چن تا بچه داریو اتاقتم بگو تکمیل شه😁🙄😬

تخریب نکردم که حقیقت رو گفتم این چیزا افتخار نداره که ببین کودک همسری رو رواج میده 😕 من جایی سکوت ن ...

عزیزم هر کسی خودش عقل و شعور و خانواده داره بخاطر امضای این خانم که حالا سیر صعودی نمیگیره کودک همسری . خیلی عوامل بزرگتری دلایل کودک همسری هستن شما میتونید باهاشون مبارزه کنید . این خانمم حالا به هر دلیلی انتخابشون این بوده مثل همه خانم های باردار ابراز علاقه کردن به فرزندشون . این لحن شما برای برخورد با یه خانم باردار مناسب نیست