2777
2789
یعنی به حرف ۴تا ادم محازی میخوای نسخه طلاق خواهرت بپیچی؟؟ ما که از هیچی زندگیشون خبر نداریم؟؟ ۱۰۰د ...

😒😒😒 همین شماها باعث میشین مردا سرکش و خیانت بکنن چون میدونن هر گوهی هم بخورن باز چندتا زن پیدا میشه که ازشون دفاع کنن .. حالا خانومه خیانت میکرد الان نشسته بودی بالا پایین جلز ولز میکردی که خدا لعنتش کنه زن خرابه

خودت بودی شوهرت خیانت میکرد کتکتم میزد باز میگفتی شاید نیازی به طلاق نیس؟؟؟؟ عزیزم همین کوتاه اومدن ...

من عادت ندارم گره ای که با دست باز میشه با دندون باز کنم 

طلاق آخرین راهه نه اولین راه 

منم نگفتم طلاق نگیره یا بگیره (که البته من کاره ای نیستم اینو بگم) ولی اول برن پیش مشاور، قطعا از من و شمایی که راهکارمون فقط طلاقه و فقط دو قدم جلو پامونو می بینیم آگاه تر راهنماییش میکنن 

چون درسشو خوندن چون هزاران کیس این مدل دیدن 

مشاوره رفتن ضرری نداره شاید راهکاری بهشون بده که زندگیشون آروم بشه و یه بچه سه ساله، بچه طلاق نشه :) 

التماس-تفکر#  

عشق وجود داردفقط بعضی ها مث آيدامی‌مانندشاملو می‌سازندبعضی ها هم مثل ثريامی‌روندشهریار را ميكُشند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=195820354]😒😒😒 همین شماها باعث میشین مردا سرکش و خیانت بکنن چون میدونن هر گوهی هم بخورن باز چندتا زن پیدا می ...[/QUO

مگه من خیانت کارم یا مرد هستم😒😒😒😒

یه نسخه برای همه زندگیا نباید پیچید 

هزاران راهکار داره که به نفعشه بعد طلاق نه زرتی به حرف خاله خانباجیا بره طلاق بگیره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من عادت ندارم گره ای که با دست باز میشه با دندون باز کنم  طلاق آخرین راهه نه اولین راه  ...

التماس تفکر برای خانومایی مثل امثال شما  که مرد رو خدا میدونن  خیانت و کتک زدن مرد رو چیز مهمی نمیدونن... لطفا قبل از هر گونه نظری در نظر بگیرید اگه زن خیانت میکرد باز همین پیشنهاد رو میدادید که شاید با مشاوره حل بشه و طلاق اخرین مرحله اس

😒😒😒 همین شماها باعث میشین مردا سرکش و خیانت بکنن چون میدونن هر گوهی هم بخورن باز چندتا زن پیدا می ...

بعدم تفکرات خودت و عقده هات به بقیه تعمیم نده

تو از کجا نیدونی گفتم زنه خیاتت کار باید طلاق بگیره

اوللل پیامم گفتم ۱۰۰درصد مقصره ولی به راحتی طلای بگیره موقعیت برای اون فراهم کرده انقدر کوتاه نگر نباشید

یعنی به حرف ۴تا ادم محازی میخوای نسخه طلاق خواهرت بپیچی؟؟ ما که از هیچی زندگیشون خبر نداریم؟؟ ۱۰۰د ...

دقیقا، اونایی که میگن طلاق بگیره، زیر باد کولر نشستن و منتظرن شوهرشون از سرکار بیاد 

درد یک  زنی که طلاق گرفته، آسیب هاشو نمی دونن افسردگی هاشو نمی دونن سختی هاشو نمی دونن تنهایی هاشو نمی دونن 

درد بچه ای که قراره روی پیشونیش حکم بچه طلاق بخوره رو نمی دونن 

عشق وجود داردفقط بعضی ها مث آيدامی‌مانندشاملو می‌سازندبعضی ها هم مثل ثريامی‌روندشهریار را ميكُشند ...
[QUOTE=195820354]😒😒😒 همین شماها باعث میشین مردا سرکش و خیانت بکنن چون میدونن هر گوهی هم بخورن باز ...

اره بابا باید بشینه با کتک و خیانت شوهرش دووم بیاره چون یه لقمه نون میخوره فردا پس فردام رگیل تناسلی هزارتا کوفت و زهرمار دیگه بگیره باز دم نزنه  خان باجی جان

بعدم تفکرات خودت و عقده هات به بقیه تعمیم نده تو از کجا نیدونی گفتم زنه خیاتت کار باید طلاق بگیره ...

عقدهدای تویی معلومه توی خونه مرد سالار بزرگ شدی که مرد رو خیانت هم کنه کتکتم بزنه باز آویزونشی... 

التماس تفکر برای خانومایی مثل امثال شما  که مرد رو خدا میدونن  خیانت و کتک زدن مرد رو چیز ...

بله من اولین پیشنهادم برعکس شمایی که تریپ فمینیسم گرفتی و فقط حکم میدی طلاق طلاق، پیشنهاد میدم اول برای نگه داشتن زندگیشون بجنگن و تلاش کنن بعد که دیگه راهی نموند دوره بیوفتن برای طلاق 

عقدهدای تویی معلومه توی خونه مرد سالار بزرگ شدی که مرد رو خیانت هم کنه کتکتم بزنه باز آویزونشی...&nb ...

نه عزیزم، نمی دونم شما کجای زندگیت آسیبی دیدی که اینجوری شیپور برداشتی و همه مردا رو گناه کار میدونی 

توی یک رابطه زناشویی زن و مرد پنجاه پنجاه مقصر هستن 

تویی که ندونسته از زندگیشون با دوتا خط حکم طلاق میدی و همه رو محکوم می کنی به مرد ذلیلی و تو سری خور 

یا خیلی بچه ای که گرمی و سردی روزگار نچشیدی 

یا ضربه ای از یه مرد دیدی که اینجوری جوشی شدی 😛

به هرحال بحثی با شما نیست 

علی برکت الله😁✌🏻

عقدهدای تویی معلومه توی خونه مرد سالار بزرگ شدی که مرد رو خیانت هم کنه کتکتم بزنه باز آویزونشی...&nb ...

افرین دقیقاا من و شناختی اویزونم و محتاج یه مرد🤣🤣🤣

من اگرررر بودم و قرار بود طلاق بگیرم اول اسایش و خوشی اون حروم میکردم اول نمیگفتم طلاق تا اونم خوشحااااال طلاقم بده بعدم مهر مادریم گل کنه بچه را بجای مهریه بردارم بلد آقا خوش خوشان بره دنبال هرزگیش نه بچه و نه زن مزاحمش نباشن

بچه مال باباش مهریه تمام و کمال بده بعدم طلاق خوش اومد چرا من اینده ام تباه کنم و بچه بزرگ کن اون خوش خ شانش بشه

حرف من اینه کوته فکر نباشید نوک دماغتون نبینید زووود سینه سپر نکنید و طلاق 

اول حق و حقوقتون تمام و کمال بگیرید دوم همونجور که زندگی خودتون تباه شد اونم در عذاب باشه

درک این مطلب خیلیی راحته😊😊

فمنیسم؟؟؟ کو تا یاد بگیریم زن هم ادمه و حق زندگی داره  

خیلی وقته زن آدمه، شما از تاریخ عقبی 

نه عزیزم، نمی دونم شما کجای زندگیت آسیبی دیدی که اینجوری شیپور برداشتی و همه مردا رو گناه کار میدونی ...

خدتروشکربنده مثل شما مرد ذلیل نیستم و نامزدم جونشم برام میده شکا ببین چجوری بزرگ شدی که دفاع از حق خانومارو فمنیسم میدونی و زن رو فقط یک کالای جنسی میبسنی که شوهرش حق داره هر کاری خواست انجام بده و زن فقط برده و مطیع همسرشه... چس اومدی👋

بعد اومد خونه شوهرش و گفت بار اخرته گوشیه منو میگیری دست و بار بعدی طلاقت میدم تا اینکه کتکت بزنم و ...

طلاقققققققق چه مرده پرویی البته کاش خواهرت هیچی نمی‌گفت مدرک جمع میکرد تو دادگاه به دردش میخوره