2777
2789

تهران رنسانس خیلی بلاگرا تعریف میکنن ۹ تومن میشه غفاری دایت هم اونجا کاشت کرده بزنی اینستا واست میاره

میگن مدرن هم خوبه 

اما من همه رو شنیدم خودت تحقیق کن

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرسی عزیزم. این کلینیک امکان پرداخت کاشت ابرو قسطی هم دارن؟

نه تا جایی که میدونم

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

هزینه کاشت ابرو تو کلینیک رز پرسیدم حدود 7 تومن میشه هم تو سایتش و هم تو پیجش نمونه کارشو گذاشته خوب وط بیعی شده خیلی از بلاگرا هم تبلیغشو کردن 

البته قراره یک روز برم از نزدیک ببینم کارشونو 

مرسی عزیزم. این کلینیک امکان پرداخت کاشت ابرو قسطی هم دارن؟

من یه جارو میشناسم قسطی هم قبول میکنه البته من نقدی دادم  کارش حرف نداره  قیمتشم عالیه ۶تومن میگیره کارش بیسته ها 

من یه جارو میشناسم قسطی هم قبول میکنه البته من نقدی دادم  کارش حرف نداره  قیمتشم عالیه ۶تو ...

هلیا هم اقساطی داره .. 

سرچ کن کاشت ابرو اقساط روی سایت هلیا کلیک کن شرایط و نحوه پرداخت رو میاره 

هلیا هم اقساطی داره ..  سرچ کن کاشت ابرو اقساط روی سایت هلیا کلیک کن شرایط و نحوه پرداخت رو می ...

هلیا خیلی شلوغ و بی نظمه  ازش خوب نمیگن کامنت هاو نظراتش  خیلی ها بد نوشته بودند  و ناراصی بودند نمیدونم والا نظرات منفی زیاد ه راجع بهش منم ترجیح میدم کلا جاهای شلوغ نرم و محیط و ارامش وبرخورد طرف برام خیلی مهمتره تا اینکه قسطی برم جایی که شک و شبهه توش زیاد باشه الهی برای همه خدابهترینهارو بخواد 😘😘