نرگس۲۰۰۰ مدیر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 عنوان پدرم درومده | مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 20 پست خانوما اقداممهمیشه قبل پریود ترشح سفید دارماما اینماه ببخشید انگار دوش باز شده 😂😐خیلی زیاده میتونه علائم بارداریباشه ؟؟بیبی چک منتظرم از موعدم بگذره بزنم 1400/03/31 | 05:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shshshshshsh عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2544 مثل ابه اما شفاف نیست رنگش شیریه برای شمام اینطوری بود ؟؟ من بیشتر مث آب بی رنگ و بی بو بود یدفعه وقتی ازم میومد داغ میشدم فک میکردم پری اومده. گاهی هم شیری رنگ بود.
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 من بیشتر مث آب بی رنگ و بی بو بود یدفعه وقتی ازم میومد داغ میشدم فک میکردم پری اومده. گاهی هم شیری ر ... اره منم بی بو، یهویی خیییلی زیاد میاد فکر میکنم پریود شدمامروز داشتم نماز میخوندمیهویه دردی پیچید زیر دلمو واژنم وبعدش خیس ترشح شدم نمیدونم چی بود 🙁🙁
shshshshshsh عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2544 اره منم بی بو، یهویی خیییلی زیاد میاد فکر میکنم پریود شدم امروز داشتم نماز میخوندمیه ... ان شاءالله که بارداری عزیزم.آدم تا تو اقدامه همش باید منتظر باشه بعدش که باردار شد کلی درد دیگه میاد سراغش.الان من جفتم پایینه و ماه ۵ هستم استراحت مطلقم و درد واژن دارم بدجور.دعام کن نی نیم بمونه واسم😔😔
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 ان شاءالله که بارداری عزیزم. آدم تا تو اقدامه همش باید منتظر باشه بعدش که باردار شد کلی درد دیگه می ... الهی عزیییزم نگران نباش این روزا هم میگذره انشالله به سلامتی وبا دل خوش نینیتو بغل بگیری برای من خیلی دعا کن دعای خانوم باردار مستجاب میشه
shshshshshsh عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2544 الهی عزیییزم نگران نباش این روزا هم میگذره انشالله به سلامتی وبا دل خوش نینیتو بغل بگیری ... ممنون گلم .ان شاءالله که بارداری و میای خبر خوب بهمون میدی
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 ممنون گلم .ان شاءالله که بارداری و میای خبر خوب بهمون میدی الهی امین انشالله