2777
2789
عنوان

فردا کارنامه هارو میدن🙄😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 4589 بازدید | 48 پست
ب ما هنوز ندادن ولی کمتر از ۱۹/۵ نمیشم😶

میزنمتاااا 

ی نمره بده من😂 مساوی شیم

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂تازه مامان خانوم نوبت اول رو ک ۱۹/۶۴ شدم قهر کرد گفت چرا نمرت باید انقد کم باشع😐😐😐💔😑🤝

برگامو.پس.بده#  

چ رشته ای میخوای بری؟؟ من میرم انسانی ترییت معلم بخونم برم برا دبیری زبان😍

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
برگامو.پس.بده#   چ رشته ای میخوای بری؟؟ من میرم انسانی ترییت معلم بخونم برم برا دبیری زبان ...

بیا🍃🍂🍁☘☘🌱🪴🌲🌴🌵🌾🌿😂😂

نمیدونم ب چیز خاصی علاقه ندارم موسیقی دوس دارم ک اونم پول توش نیس احتمالا برم انسانی واسع وکالت ( آرزوی پدر جان )😶🤧💔

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بیا🍃🍂🍁☘☘🌱🪴🌲🌴🌵🌾🌿😂😂 نمیدونم ب چیز خاصی علاقه ندارم موسیقی دوس دارم ک اونم پول توش نیس احت ...

خخخخ😂 تو اینستا داری؟

نصب کردم ولی حال ندارم برم راش بندازم😂😂 گشادیسم دارم آبجی درک کن🤧😂

طخر مار زود راه ینداز پیج مبارکو بده من ولی حرف نزن اع سایت😂 چون ب تحتمال زساد از سایت میرم

باچ😂😂😂مگم خوابت میاد؟ فرقون غلط املاییات🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂 

زهر مااار 

باوش حتما من نمخام اسمم واس مخاطبین برع باید با ایمیل راش بندازم یا ی شماره دیگ غیر شماره خودم؟

ایمیل میش 

همگام سازی مخاطبین نزنی هم میش 

با ی شماره دیگم میش 

باوش حتما من نمخام اسمم واس مخاطبین برع باید با ایمیل راش بندازم یا ی شماره دیگ غیر شماره خودم؟

فق اینجا اسم پیجمو نمیگم😂