2777
2789
عنوان

من اصلا ادم زشت تو خیابون نمی بینم...

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 50 پست

همه با ارزش هستیم 

با هر قد با هر سایز باهر رنگ پوست باهر رنگ چشم 

ارزشمندی بانو جان 

خالق هوای مخلوقش را داره 

من فردی را می‌شناسم نقص عضوی داره ولی به قدری اعتماد بنفس داره اصلا ظاهر ونقصش به چشمش نمیاد چون هدف وبرنامه داره واولویتهاش مشخصه 

به چیزی که دست خودش نبوده نمی‌نمیچسبه  وداره زندگیشو میکنه وناله نداره

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دلت خوبه آدمی که دلش خوبه تو دیدگاهش تاثیر داره مغزش حتی به خودش اجازه نمیده کسی رو زشت ببینه&nb ...

شاید ادمی که بقیه رو زشت میبینه خوبی های خودشم فراموش کرده که نمیتونه خوبی های بقیه رم ببینه

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
هیچ ادمی زشت نیست اخه هرکسی به احدازه ی خودش قشنگه و فرم و اجزای صورتش هماهنگه با هم..این ادماهستن ...

دقیقاا به نظرم خدا هر صورتی رو هماهنگ افریده که اون نظم و هماهنگی زیبایی خاص خودشو داره

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔

دقیقا امروز خیابون بودم یکی بود پوستش عالی بود ولی دماغش یکم بد بود باور کن اصلا دماغش توجه نمیکردی به چشم نمیومد هرکسی به ایرادی داره اینایی که تو اینستا میبینید به علاوه عملوآرایش کلی ادیت رو عکسو فیلماشون میخوره باور نکنید 

خودت_را_دوست_داشته_باش#  

گنجشک لالا کفتر لالا لالا لالایی لالا لالایی🙄

شب بر سمیرا خوش تا صبح فردا لالا لالایی لالا لالایی🤕😂🤦‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

همه با ارزش هستیم  با هر قد با هر سایز باهر رنگ پوست باهر رنگ چشم  ارزشمندی بانو جان&nbs ...

دقیقا

مثلا وقتی یکی میگه فلانی چه زشته من اصلا نمیتونم زشت بهش بگم چون مثلا یاد برق چشماش میفتم یاد فرم لب ها فرم گونه ها یاد صداش یاد متنانت و نظم

خوابت میاد پس چجوری خوابت نمیبره    

چون جای خوابم عوض شده خوابم نمیبره😂🤦‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

برو بخواب💋

صب (شب) بخیر 😴😴

دقیقا امروز خیابون بودم یکی بود پوستش عالی بود ولی دماغش یکم بد بود باور کن اصلا دماغش توجه نمیکردی ...

افرین دقیقا منم حرفم اینه♥️

دقیقاا به نظرم خدا هر صورتی رو هماهنگ افریده که اون نظم و هماهنگی زیبایی خاص خودشو داره

اره دقیقا

منتها سطحی نگری ادما باعث شده یه عده بدجور نونشون بره تو روغن و میبینی که هر روز یه دکتر سبز میشه.یکی لیفت بینی و  ابرو یکی تزریق ژل لب و صورت و بوتاکس و هزارجور جیز دیگه ..که البته متخص به ایران نمیشه کل دنیا همینه

😍😍😍