2777
2789

فقط اینجا خواستم بنویسم خالی شم...اگه من دروغ میگم عین همین موضوع سرم بیاد ...ولی اگه شما منو قضاوت کردید به ناحق به خدا میسپارم....

متاسفم برای همه اونایی که فقط گفتن پز خوشگلتو میخواستی بدی ...

اگه میخواستم بگم خوشگلم که هزار تا تاپیک دیگه میتونستم بزنم....وای خدایا چه مردمایی شدیم ما 

بخدا من از همتون زشت ترم...هزار تا دختر خوشگل تر از من هست...من فقط از اون وکیل نقل قول کردم....

کاش هیچ وقت همدیگرو قضاوت نکنیم...

خدایا تو قاضی بین ما آدما...چقدر بد شدیم....

شب خوش 

عکستوبزااااار

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی کنجکاو شدم

پلیز عکس

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

حالا کاری ب این ک گفتی ندارم عزیزم چرا مردم رو دق میدی؟یه بار کامل تاپیکتو بزار همه ببینن دیگه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

حداقل یه ثانیه عکستو بزار ببینیم

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀