2777
2789
عنوان

کنکور و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 43 پست

من برا کنکورم خیلی تحقیق کرده بودم ولی همون قلم چی بهترینه.هر چند اونم ایراداتی داره

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی الان ثبت نام نکنم برا ازمون تابستون

چرا ثبت نام کن ولی سعی کن بیشتر از بودجه درس بخونی تا جبران نخونده هاتو بکنه

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
خواهش میکنم اگه چیزی نخوندم به نظر من از برنامه ی آزمون جلو تر باش و بیشتر سخت بگیر به خودت چون بال ...

برا ثبت نام ازمون حدتقل چقدر از مباحث از قبل باید خونده باشی

💜Army 
برا ثبت نام ازمون حدتقل چقدر از مباحث از قبل باید خونده باشی

وقتی ثبت نام کنی بهت مشاور و یه برنامه راهبردی میدن که کاملا راهنماییت میکنه برای هر آزمون چیارو بخونی 

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
من برا کنکورم خیلی تحقیق کرده بودم ولی همون قلم چی بهترینه.هر چند اونم ایراداتی داره

گاج چطوره چون الان فقط ازمونای گاج برا نابستون حضورین منم اینجوری میتونم سفت بگیرم درسو

💜Army 
وقتی ثبت نام کنی بهت مشاور و یه برنامه راهبردی میدن که کاملا راهنماییت میکنه برای هر آزمون چیارو بخو ...

بله اون که هس ولی من مباحثی ک از قبل ثبت نام ازمون باید می خوندم ولی نخوندمو میگم

💜Army 

سلام دوست عزیز اول و مهم ترین چیز خوندن کتابات اکثر رتبه های های تک رقمی و کسایی که رشته های خوبی قبول شدن چند تا کتاب نه بلکه ی کتاب چند بار خوندن من خودم تجربه دارم و میگم اوا کتاب از بر شو که مثلا ی سوال میدن بگی عه این از فصل ۵ دینی صفحه دوم قسمت پایین و جواب بدی و تا میتونی تست بزنی منابع مختلف لازم ی منبع مشخص داشته باش اگر خیلی ضعیفی با ابی شروع کن تمومش کن و مسلط شو بعد برو سراغ میکرو یا سبز میکرو که واقعا خیلی خیلی عالیه ازمونای سنجش ماهی یکبار که انگیزه تو رو برای درس خوندن کم میکنه اما کار کردن تست هایی که سال های گذشته اومده بسیار بسیار تو رو بالا میکشونه چون سال های بعد مثلا  کنکور ۱۴۰۲ از کنکور ۹۸ میاره یا سوال یکم تغییر میده و قلم چی جامع اماری بالایی داره و سوالاتش هم بهت کمک میکنه ضعفت رو بفهمی و برای پیشرفتت بیشتر تلاش کنی اگر قلم چی رتبه خوبی داشته باشی قطعا کنکور قبول میشی به شرط اینکه استرس نداشته باشی فقط تست خیلی بزن و اگر بتونی هم ازمون سنجش بدی هم قلم چی خیلی خیلی بهتره اگر نه انتخاب کن ترجیحا قلم جی ی مشاورم که کاراتو رصد کنه زحمت زیادی میخواد همون ساا اخرم کافیه اگر بخونی من نخوندم و واقعا میگم پشیمونم امیدوارم تو تکرار نکنی و موفق بشی 

بله اون که هس ولی من مباحثی ک از قبل ثبت نام ازمون باید می خوندم ولی نخوندمو میگم

میتونی تو سایتش سرچ کنی منم نمیدونم 

گاج چطوره چون الان فقط ازمونای گاج برا نابستون حضورین منم اینجوری میتونم سفت بگیرم درسو

گاجم خوبه.من بعد عید آزمونای گاجم خودم تو خونه میدادم.چ خوب من نمیدونستم.گاج برا همه شهرا آزموناش حضوریه؟بخاطر داداشم میپرسم

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
سلام دوست عزیز اول و مهم ترین چیز خوندن کتابات اکثر رتبه های های تک رقمی و کسایی که رشته های خوبی قب ...

عیزم واقعا ممنونم واسه راهنماییت خیلی احتیاج داشتم خدا خیرت بده گلم

ممنون که راهنماییم کردی خیلی ارزشمند بود