2777
2789
عنوان

اونایی که تو گروه تقلب تا حالا بودن

534 بازدید | 45 پست

بچه ها اونایی ک تو چن تا گروه تقلب تا حالا بودن بیایددد 

نیاید بگین تقلب نکنید والا همه کردن فقط من اسکل بودم:))))

انقدم شرایط بد کردن من ترم پیس یه درس افتادم بقیه پاس شدن

بیاید میخام ازتون یه چیز یاد بگیرم.

یادگرفتن نمیخاد جوین شو تو گروه اونجا برنامه میریزین هرکی ی سوالو اسکرین میگیره با جواب میذاره تو گروه دیگه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کف کفشم مینوشتم..یادداشت توی لول آستینم میزاشتم.روی نیمکت ریززز سوالارو مینوشتم.روی مچ دستمم مینوشتم ولی آستینم  پایین بود ..🦦

همسر همه چی تمومم..تا ابد دوست دارم..مرسی که آرامش زندگی بهم میدی و همیشه به فکرمی🥰😘.موهای خوشگلی داری ولی به خاطر من کچل میکنی😁😘آخه خیلی بهت میاد 😜..همه میدونن عشق ما  چیه..💑..زندگی و سخت نگیرید..با سختیاش قشنگه 😃🙂
خو سوالت چیه؟

اگ تو دو تا گروه عضو بشی زمانم خیلییی کم باشه چطور دو طرف چک میکنی و جواب میفرستی

اخه دو تا گروهن ممکنه یه گروهش خوب نباشه برا همین اون یکی گروهم میخان اد کنن منو

یادگرفتن نمیخاد جوین شو تو گروه اونجا برنامه میریزین هرکی ی سوالو اسکرین میگیره با جواب میذاره تو گر ...

اگ تو دو تا گروه عضو بشی زمانم خیلییی کم باشه چطور دو طرف چک میکنی و جواب میفرستی

اخه دو تا گروهن ممکنه یه گروهش خوب نباشه برا همین اون یکی گروهم میخان اد کنن منو

خب چی میخوای یادبگیری

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
خب چی میخوای یادبگیری

اگ تو دو تا گروه عضو بشی زمانم خیلییی کم باشه چطور دو طرف چک میکنی و جواب میفرستی اخه دو تا گروهن م ...

کاری نداره ک یدقه این گروه یدقه اونیکیو چک کن دیگه

من همزمان هم تو گروه بودم هم تو گوگل هم تو کتاب دنبال جوابا😂

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
کاری نداره ک یدقه این گروه یدقه اونیکیو چک کن دیگه من همزمان هم تو گروه بودم هم تو گوگل هم تو کتاب ...

جدییی ینی تو دو تاش بمونم؟

لفت ندم از یکی؟

بمونم باید بهشون جوابم حتما بفرستم

هر تست احتمالا یه دقه باشه برگشت ب عقبم ۱۵ درصد

اگ تو دو تا گروه عضو بشی زمانم خیلییی کم باشه چطور دو طرف چک میکنی و جواب میفرستی اخه دو تا گروهن م ...

از قبل باید برنامه ریزی بشه و افراد گروه پایه باشن

اگه تو دو تا گروه هستی که یه امتحان قراره بدین خیلی راحته هر سوال اشکال داشتی بنویس هرکی بلد باشه جواب میده یا تو هم سوالای اونارو بلد باشی جواب میدی

ولی اگه یه گروه خوب نیست باید اشکالات رو از گروه بهتر رفع کنی بعد اگه سوالی موند بری اون یکی سوال 

منظورت گروه مجازیه دیگه؟ نه؟😂😂سه ساعته دارم اونو توضیح میدم

کاری نداره ک یدقه این گروه یدقه اونیکیو چک کن دیگه من همزمان هم تو گروه بودم هم تو گوگل هم تو کتاب ...

با یه گوشی دو تا گروه میشه چک کرد؟ یا بکنم دو تا گوشی؟

2790
2778
2791
2779
2792