2777
2789

عادت کرده ک هرچی اون میگه بشه  وگرنه  میشینه نفرین کردن

اخه بدتر از من  بابامم هرچی گفته گفته چشم 

دیگ حالم از این شرایط گهی ک دارم بهم میخوره

بگو چشم و کار خودت را کن ب همین سادگی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفت-کلام-داشته-باشیم#  

عزیزم خوب وقتی حرفش منطقی نیست بذار نفرین کنه شما کار خودتو بکن

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

با اجاره اسی بچه ها عمل بینی داشتم الان میبینم ی سوراخم خیلی کوچیکه و بعلیش بزرگ تره افسرده شدم 

بعد از دهن نفس میکشم از بینی بیرون میدم ک کم کم تنفسم راه بیفته حس میکنم درد میکنه یعنی بخیه هاش فشار اومده!!!

۴ روز عمل کردم😭😭😭

بهترین روزا و خاطرات من تو مدرسه ای گذشت که شما توهین کردید بهش تو امضاتون

خب به شما چهههه ؟  نه واقعا شما مردم چرا اینطورین چون ب شما خوش گذشته دیگه هیچ کس نباید چیزی بگه نه؟

منم بدترین روزا و لحظه های زندگیم اونجا گذشت .

انگار دارم به اینا  توهین میکنم 

خب به شما چهههه ؟  نه واقعا شما مردم چرا اینطورین چون ب شما خوش گذشته دیگه هیچ کس نباید چیزی بگ ...

قبل از پریدن به ادم ها یکم فکر کنید بعد تایپ کنید

من گفتم چرا اینه امضات یا نگو یا هر چیزی؟ بماند که ادبیاتتون رو کلا دوست ندارم ولی توهینی به شما نکردم

اغلب ادم هایی که تو اون مدرسن روزای خوبی داشتن شما هم اگر دانش اموزی احتمالش زیاده وقتی بری دانشگاه پشیمون بشی از حس الان اگرم دانشجویی که هیچی متاسفم که روزای خوبی نبوده

قبل از پریدن به ادم ها یکم فکر کنید بعد تایپ کنید من گفتم چرا اینه امضات یا نگو یا هر چیزی؟ بماند ک ...

آره من  از اونجا متنفر بودم .  بهمم خوش نگذشت . ودلیل اصلیشم ادمایی بودن مثل شما برا بقیه نسخه میپیچیدن ک چی نه تو عقل نداری نمیفهمی بعدا میفهمی . منم خیلیبی دوست داشتم مدرسه بهترین روزای زندگیم باشه ولی شد بدترین . الان خوشحال باشین . از ته قلبم از همتون متنفرم . 

دوست دارم اینطوری حرف بزنم .‌ #عفت_کلام_را_دوست_ندارم

در مورد امضات شما فرزانگان بودی؟ مگع بده؟ 

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
قبل از پریدن به ادم ها یکم فکر کنید بعد تایپ کنید من گفتم چرا اینه امضات یا نگو یا هر چیزی؟ بماند ک ...

خوشحالم که میبینم هنوزم کسایی هستن که با وجود اینکه بهشون توهین شدبازم با ارامش و درستی جواب بقیه زو میدن 👏👏

!you're so precious when you're smile