2821
2789
عنوان

درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا اتفاقا داره... منم دقیییییقا مثل تو بودم..سه روز که زوده بی بی چک زدی معلومه منفی نشون میده،بای ...

عزیزم میشه دقیق توضیح بدی چیت مثل من بود امید وار شم حداقل

برو آزمایش بارداری بچه یه روزه هم باشه بهت میگه جواب ۱۰۰٪ دیگه چرا بیخودی میری بی بی چک..

فردا همراه با آزمایشات به پرستار بگو آزمایش بارداری هم میخوام واسه ظهر جواب میده بهت حتی تلفنی هم میگن

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
برو آزمایش بارداری بچه یه روزه هم باشه بهت میگه جواب ۱۰۰٪ دیگه چرا بیخودی میری بی بی چک.. فردا همرا ...

باشه فردا زود میرم ازمایش بارداری هم میدم  و هم جواب اون یکی ازمایشم رو

عزیزم میشه دقیق توضیح بدی چیت مثل من بود امید وار شم حداقل

آخی فداتشم من گلم به روی چشم

ببین منم مثل تو گاه سمت چپِ شکمم درد میکرد گاه سمتِ راستم ولی بیشتر چپ،پا درد داشتم مخصوصا زانو،سینه هام نمیتونستم دست بزنم بزرگ هم شده بودن من کلا حالت تهوع نداشم توو اولای بارداریم..

وقتتو با بی بی چک نگذرون الکی،برو فردا آزمایش واسه ظهر بهت جواب میده ایشالا که بارداری یدونم

باشه فردا زود میرم ازمایش بارداری هم میدم  و هم جواب اون یکی ازمایشم رو

حتما برو گلم،مثبت شد بیا بگو بهم توو این تاپیکت😉

ایشالا که یه نی نیِ سالم و صالح داشته باشی عزیزم

آخی فداتشم من گلم به روی چشم ببین منم مثل تو گاه سمت چپِ شکمم درد میکرد گاه سمتِ راستم ولی بیشتر چپ ...

ایشالا.   ازه منم شکمم سمت چپم   سمت چپ کمرم  درد میکنه الان ۱۵روزه    فردا ازمایش بارداری میدم 

آخی فداتشم من گلم به روی چشم ببین منم مثل تو گاه سمت چپِ شکمم درد میکرد گاه سمتِ راستم ولی بیشتر چپ ...

راستی یه چیزی روی سینم رگ اومده دورش سیاه شده دو روزه هم نوکش‌‌بزرگ. شده و درد میکنه 

2823
2791
2779
2792