خانما من به شدت دلم میخاد یه همسر و همراه داشته باشم میشه برام دعا کنید واقعا خسته شدم اصلا شوهر برام شده رویای دست نیافتنی احساس میکنم هیچ وقت عروس نمیشم چله هم برداشتم کلی .
قدر شوهراتونو بدونین بخدا نعمته دارین تو خونه
تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره بهش فکر نکن و رهاش کن خودتو مشغول کن با چیزایی که بهش علاقه داری نذار یه آدم مهرطلب بشی در آینده که آویزون شوهره عزت نفستوببر بالا،مطمئن باش بهترین برات اتفاق میافته،من خودم اعتقاد به ازدواج با عشق داشتم هیچچچ خواستگار سنتی رو راه ندادم همه میگفتن دیگه سنت رفته بالا مگه ۱۸ ساله ای گفتم باشه بذار بره بالا ازدواج هدف زندگی من نیست یه اتفاق که ممکنه بیفته ممکنه نیفته هرچند که بیفته اونم با علاقه بهتره😉تا اینکه تو ۳۲ سالگی کسی رو پیدا کردم که عاشقش بودم
حرف نزن😐 استارتر😼 ميتونى بعنوان همدم همراه مونس همراز روم حساب كنى😎منگه من مُردم كه تو احساسه ...
😂😂😂
تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم
آره بهش فکر نکن و رهاش کن خودتو مشغول کن با چیزایی که بهش علاقه داری نذار یه آدم مهرطلب بشی در آینده ...
مرسی عزیزم راهنمایی جامع و کاملی بود 🙏