2777
2789

من فقط به دونفر اعتقاد داشتم که عالی بودن 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم خیلی اعتقاد دارم و نتیجه هم گرفتم.

یه آقای جوونی برای من نوشت خیلی راضی هستم.

یه دونه هم بهم داده همیشه همراهم باشه کارم گیر کرد گره رو باز کنه و واقعا هم همینطور شده. تو یه مورد خانوادگی آبروم در خطر بود ولی خیلی راحت مساله جور دیگه ای شد و به نفع من.

جواب گرفتی؟ تو چ مورد؟

بله یکی برای جن و همزادم که دورشون کرد یکی هم برای ازدواجم که مشخصات کسی که دعا گرفته بودو بهم داد

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
احساس میکنم یکی دعام کرده الکی اعصابم خورده و باهمسرم دعوام میوفته

الكيه

علمى عقلانى و منطقى ريشه يابى كن

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
واقعا من میخام برم ببینم منو کسی دعا کرده یانه میفهمن؟

اره میفهمن برای من حتی مشخصاتشم گفت که کار کی بوده