2777
2789

میشه به نیت " در امان موندن زندگیم و خانوادم از چشم نظر و چشم شور و چشم حسود و دفع انرژی منفی از زندگیه من که اسمم سعیده اس" یه آیت الکرسی بخونین و فوت کنین هوا؟🥺

هر کس خوند حتما حتما لایک کنه تا منم براتون بخونم

اگه دوست داشتین حاجتاتونو هم بگین که یاد بیارم❤🤲🤲🤲

خیلی دعا کردن در حق هم گیراست💔💔

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

من خوندم شما هم دعا کن من و همسرم همیشه باهم خوشبخت باشیم و سلامت باشیم و خدا دوقلوی سالم وناز و مهربون نصیبمون کنه 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دعا کردی برام؟؟؟

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله